Gelinim Mutfakta 28 Ağustos Çeyrek Altını Hangi Gelin Kazandı, Günün Birincisi Kim?

TAKİP ET

Kanal D de hafta içi her gün Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta programında yarışmacılar haftanın birincisi olmanın yanı sıra günün birincisi olmak için de yarışıyor. Hafta içi her gün Kanal D izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 28 Ağustos 2018 yeni bölümde hangi gelin günün birincisi oldu ve çeyrek altını kazandı? İşte mutfakta 28 Ağustos son bölümde yaşananlar….

Kanal D de hafta içi her gün Fatih Ürek’in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta programında yarışmacılar haftanın birincisi olmanın yanı sıra günün birincisi olmak için de yarışıyor. Hafta içi her gün Kanal D izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 28 Ağustos 2018 yeni bölümde hangi gelin günün birincisi oldu ve çeyrek altını kazandı?  İşte mutfakta 28 Ağustos son bölümde yaşananlar….

Kanal D ekranlarında gündüz kuşağının vazgeçilmez programları arasında yer alan gelini mutfakta da bugün neler yaşandı? Gelinim Mutfakta 117. bölümde günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 28 Ağustos 2018 yeni bölümde Çeyrek altını kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta son bölüm hakkında detaylar...

GELİNİM MUTFAKTA 28 AĞUSTOS GÜNÜN YEMEĞİ
Gelinim Mutfakta 28 Ağustos yeni bölümde günün yemeği ne oldu? Programın başlamasıyla birlikte Bu soruda yanıtını buldu. Gelinler bugün kayınvalideler için pilav hazırladı. Peki, hangi gelin en yüksek puanı alarak bugün günün birincisi oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 28 AĞUSTOS GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 28 Ağustos 2018 son bölümde 13 puan alan iki yarışmacı Burcu ve Emine birlikte birinci oldu. Yapılan kura çekimi sonucu çeyrek altını kazanan gelin ise Burcu oldu. Bugün en düşük puanı alan gelin Nermin hanımın gelini Ayşenur oldu. 

Gelinim Mutfakta 28 Ağustos 2018 Gelinim Mutfakta 28 Agustos 2018 Gelinim Mutfakta 117. bölüm gelinim mutfakta son bölüm Gelinim Mutfakta 28 ağustos çeyrek altın