Gelinim Mutfakta 26 Ekim 2020 birincisi kim oldu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında fırtına gibi esen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve yine bomba gibi bir hafta muhteşem enerjilerle baladı.

Kanal D ekranlarında fırtına gibi esen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’da yepyeni ve yine bomba gibi bir hafta muhteşem enerjilerle baladı. Yemek konusundaki tecrübelerini ve el lezzetlerini mutfakta büyük bir başarıyla göstermeye devam eden yarışmacılar bugün yine en yüksek puanların sahibi olmak ve yeni haftaya avantajlı başlamak istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Ekim 2020 puanları açıklandı mı? Bugün yarışmaya hangi isimler dahil oldu? Bugünün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Programa Yeni Yarışmacılar Dahil Oldu

Hafta içi her gün Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlara gelen ve Türiye’nin en çok altın dağıtan yemen programı olan Gelinim Mutfakta’da yine gümbür gümbür bir hafta daha başlıyor. Bugün programa elenen yarışmacıların yerine yeni yarışmacılar dahil oldu. Yarışmaya yeni katılan kayınvalide Serpil hanım ve gelini Ezgi’nin iddialı halleri daha ilk bölümden yarışmaya damga vurdu.


Bugünün Yemeği

Gelinim Mutfakta 26 Ekim 2020 Pazartesi gününün yemeği ‘Çökertme Kebabı’ oldu. Çökertme kebabı için gerekli olan malzemeleri aşağıda inceleyebilirsiniz.

Çökertme kebabı malzemeleri

Patatesi için

-    3 adet orta boy patates

-    1 çay kaşığı tuz

-    Kızartmak için sıvıyağ

Sosu için

-    1 yemek kaşığı domates salçası

-    1 adet domates

-    1 yemek kaşığı tereyağı

-    1 tutam tuz

-    1 tutam şeker

-    1 tutam kekik

-    1 tutam pul biber


Gelinim Mutfakta 26 Ekim 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 26 Ekim 2020 Pazartesi gününde yeni haftanın ilk gününde yarışmacıların puanları henüz belli olmadı. Kayınvalidelerin tadımlarını yapmasının ardından verecekleri puanlar sonucunda bugünün puan tablosu belli olacak. Detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeynep- 14

İlayda- 10

Aysun- 19

Ezgi- 17

Gelinim Mutfakta 26 Ekim 2020 Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta 26 Ekim 2020 Pazartesi gününde birinci olan yarışmacı belli oldu. Bugün toplamda 19 puanın sahibi olan Aysun çeyrek altını yakasına takarken gün birinciliğini de üstlendi. Bugünü sonuncu tamamlayan yarışmacı ise toplam 10 puanla İlayda oldu.



 

gelinim mutfakta çeyrek altın puan