Gelinim Mutfakta 25 Ocak Pazartesi puanları! Gelinim Mutfakta 25 Ocak Pazartesi birinci kim oldu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta ve yine lezzet dolu bir bölüm evlerinize konuk olacak.

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta ve yine lezzet dolu bir bölüm evlerinize konuk olacak. El lezzetlerini konuşturmak ve kendilerine verilen menüyü en mükemmel şekilde sunabilmek için kıyasıya mücadele veren gelinler bugün yine en yüksek puanları toplamak için her şeylerini ortaya koyacaklar. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Ocak 2021 Pazartesi günü puanları açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 25 Ocak 2021 Pazartesi birincisi km oldu? Bugün çeyrek altın kime gitti? İşte tüm detaylar...

Bomba Gibi Bir Hafta Başlıyor

Gelinim Mutfakta'da yine herkesi ekran başına toplayacak bomba gibi bir hafta başlıyor. Lezzet dolu yarışmanın her bölümü eğlence ve adrenalin dolu anlarla geçiyor. Hem gelinler hem de kayınvalidelerin kendi aralarındaki rekabetine Seda Sayan'ın muhteşem sunumu da ekleniyor ve ortaya zaman zaman oldukça eğlenceli anlar çıkıyor. Sevilen yarışmada bu hafta yine gelinler en yüksek puanları toplayarak haftanın finalinde büyük bir avantaj elde edebilmek için mücadele verecekler.


Gelinim Mutfakta 25 Ocak Pazartesi Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 25 Ocak 2021 Pazartesi gününde yeni haftanın ilk gününde henüz puan tablosu açıklanmadı. Yarışmacılara bugünün menüsü verildikten sonra tabaklar hazırlanacak ve kayınvalidelerin tadımının ardından puanlar tek tek belli olacak. Yarışmacıların puanları açıklandıktan hemen sonra detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız...
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 25 Ocak 2021 Pazartesi gününe ait puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeynep- 14

Sibel- 16

Aysun- 13

Esin- 13



Gelinim Mutfakta 25 Ocak Pazartesi Birinci Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta 25 Ocak Pazartesi gününün birincisi puan tablosunn açıklanmasıyla belli oldu. Bugünün birincisi ve çeyrek altının sahibi toplamda 16 puan alan Sibel oldu. Aysun ve Esin ise toplamda 13 puanla gün sonunculuğunu paylaştı.
 

gelinim mutfakta ocak puan birinci seda sayan çeyrek