Gelinim Mutfakta 25 Eylül 2020 bileziklerin sahibi kim oldu? 

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta eşsiz lezzetleri ve kıyasıya rekabetiyle gündüz kuşağına damga vurmaya devam ediyor.

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta eşsiz lezzetleri ve kıyasıya rekabetiyle gündüz kuşağına damga vurmaya devam ediyor. Sevilen sunucu Onur Büyüktopçu’nun enerji dolu sunumuyla Kanal D ekranlarında fırtına gibi esmeye devam eden yemek yarışmasında birbirinden iddialı 4 gelin en leziz yemekleri yapmak ve en yüksek puanları alarak haftanın birincisi olmak için mücadele ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Eylül 2020 Cuma gününün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 25 Eylül 2020 Cuma bilezikleri kim kazandı? Bugün yarışmadan hangi gelin ve kayınvalidesi elendi? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta’da Haftanın Finali Heyecanı

Gündüz kuşağı programları arasında fark yaratmaya devam eden ve izlenme rekorları kıran Gelinim Mutfakta yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada sunucu değişikliği yaşanırken sevilen isim Fatih Ürek bayrağı sunucu Onur Büyüktopçu’ya devretmişti. Ekranların sevilen yüzü Onur Büyüktopçu izleyici tarafından bir hayli beğenildi. Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün hem gelinlerde hem kayınvalidelerde hem de ekran başındaki izleyicilerde haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Bugün açıklanacak toplam puanlar sonucunda haftanın birincisi ve bileziklerin sahibinin kim olacağı merakla bekleniyor.


Gelinim Mutfakta 25 Eylül 2020 Haftanın Birincisi

Gelinim Mutfakta 25 Eylül 2020 Cuma gününde henüz haftanın birinci olan gelini açıklanmadı. Bugün yapılacak yemelerin ve verilecek olan puanların ardından tüm hafta boyunca alınan toplam puanlar açıklanacak ve haftanın birinci olan yarışmacısı belli olacak. Haftanın birinci olan yarışmacısı aynı zamanda 5 altın bileziğin sahibi olacak. Detaylar geldiğinde haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplamını aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 89

Ayşe- 75

İlayda- 80

Sinem- 62

Gelinim Mutfakta'da 25 Eylül 2020 Cuma gününde haftanın finalinde toplamda 89 puan alan yarışmacı Zeynep bu haftanın birincisi olurken haftanın finali ödülü olan 5 adet bilezğin de kazananı oldu.



Gelinim Mutfakta 25 Eylül 2020 Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 25 Eylül 2020 Cuma gününde hangi yarışmacının elendiği puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bu hafta gelinim Mutfakta'da rakiplerine göre en düşük puanı alan Sinem ve kayınvalidesi toplamda 62 puanla yarışmaya veda etti.
 

gelinim mutfakta final