Gelinim Mutfakta 24 Eylül 2020 menüsü ne?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve en leziz menülerle gelinlerin el lezzetini ölçen yarıma Gelinim Mytfakta bugün yine bomba gibi bir enerjiyle güne başlıyor. 

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve en leziz menülerle gelinlerin el lezzetini ölçen yarıma Gelinim Mytfakta bugün yine bomba gibi bir enerjiyle güne başlıyor. Onur Büyüktopçu’nun muhteşem sunumu ve gelinlerin hırslarıyla ekrana renk katan yarışma programında bugün neler olacağı merakla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta’da bugünkü menü ne? Gelinim Mutfakta 24 Eylül 2020 puanları açıklandı mı? Gelinim Mutfakta’da bugün çeyrek altın kime gitti? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta’da Bugünkü Menü

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü menüsü ‘Etli Pay’ oldu. Gelinler mutfakta etli pay için ter dökecek ve en leziz etli pay’ı yapabilmek için çaba sarf edecekler. Sizde etli pay için gerekli olan malzeme listesini aşağıda inceleyebilirsiniz. 



Etli pay malzeme listesi 

-3 adet dilim bonfile

- 2 adet soğan

- 3 diş sarımsak

-1 adet havuç

- 1 avuç bezelye

- 2 yemek kaşığı un

- 1 küçük paket krema

- 1 adet bulyon

- 2 çay kaşığı karabiber

- 2 çay kaşığı tuz

- 2 çay kaşığı toz kırmızı biber

- 6 adet milföy hamur

- 1 adet yumurta sarısı

Gelinim Mutfakta 24 Eylül 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta 24 Eylül 2020 Perşembe gününde haftanın finaline sadece bir gün kala henüz yarışmacıların puan tablosu açıklanmadı. Gelinlerin bugün aldığı toplam puanlar açıklandıktan hemen sonra haberimizin devamında sizlere aktaracağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 24 Eylül 2020 Perşembe günkü puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 10

İlayda- 15

Sinem- 14

Ayşe- 19


Gelinim Mutfakta 24 Eylül 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta’da bugün hangi yarışmacının birinci olup çeyrek altını kazandığı puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Gelinlerin heyecanla beklediği birinciyi yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu açıkladı ve çeyrek altını sahibine teslim etti. Bugün toplamda 19 puan alan Ayşe hem gün birinciliğinin hem de çeyrek altının sahibi olurken toplamda 10 punda kalan Zeynep ise günü sonuncu tamamladı. 

 

gelinim mutfakta puan