Gelinim Mutfakta 23 Eylül 2020 puan tablosu ve çeyrek altının sahibi

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında Onur Büyüktopçu'nu sunumuyla ekrana gelen ve herkes tarafından ilgiyle izlenen Gelinim Mutfakta'nın her bölümü heyecanla beklenirken bugün yine gelinlerin nasıl bir lezzet ortaya çıkaracakları ve programda neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Kanal D ekranlarında Onur Büyüktopçu’nu sunumuyla ekrana gelen ve herkes tarafından ilgiyle izlenen Gelinim Mutfakta’nın her bölümü heyecanla beklenirken bugün yine gelinlerin nasıl bir lezzet ortaya çıkaracakları ve programda neler yaşanacağı merakla bekleniyor. 4 gelinin aralarında verdiği lezzet yarışı kayınvalidelerin damak zevki her bir gelinin yarışmadaki kaderini belirliyor. Kayınvalideler yemeklerini tamamlayan gelinlere puanlarını verirken sunucu Onur Büyüktopçu’da günün sonunda yemeklerin tadına bakıyor ve gelinlere kendi puanını veriyor. Peki, Gelinim Mutfakta’nın bugünkü bölümünde neler yaşandı? Bugün hangi gelin kaç puan aldı? Gün sonunda birinciliğin ve çeyrek altının sahibi kim oldu? İşte detaylar…

Zeynep’ten Rakiplerine Büyük Fark

Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Zeynep, yeni haftaya oldukça başarılı başladı. Rakiplerine büyük fark atan Zeynep çeyrek altınları biriktirmeye devam ederken yüksek puanları hanesine yazdırmayı da sürdürüyor. Geride bıraktığımız 2 gün boyunca başarılı ilerleyen yarışmacının bugün bu başarısını devam ettirip ettirmeyeceği merakla bekleniyor. 



Gelinim Mutfakta 23 Eylül 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta’da 23 Eylül 2020 Çarşamba gününde gelinlerin günlük puan tabloları henüz açıklanmadı. Yarışmacılar kendilerine verilen menüyü tamamladıktan sonra kayınvalideler hangi tabak gelinlerine ait bilmeden tamamen damak zevklerine göre puanlarını verecek ve günün sonunda sunucu Onur Büyüktopçu’nun da puanlarını vermesiyle günün puan tablosu belirlenecek. Bugünün puanları açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 23 Eylül 2020 Çarşamba günkü puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

İlayda- 19

Ayşe- 10

Zeynep- 21

Sinem- 11



Gelinim Mutfakta 23 Eylül 2020 Birincisi ve Çeyrek Altının Sahibi

Gelinim Mutfakta 23 Eylül 2020 Çarşamba gününün birincisi açıklandı. Bugün yine en güzel tabağı hazırlayarak hem kayınvalidelerden hem de sunucu Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı alan yarışmacı Zeynep oldu. Yarışmanın başarılı ismi Zeynep toplamda 21 puanla günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olurken Ayşe ise toplamda aldığı 10 puanla günü sonuncu tamamladı.
 

gelinim mutfakta puan