Gelinim Mutfakta 22 Ocak 2021 haftanın finalinde kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi?

TAKİP ET

Gündüz kuşağının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da bir haftanın finali heyecanı da gelip çatarken yarışmacılar ve kayınvalideler yine büyük bir final heyecanı yaşıyor.

Gündüz kuşağının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da bir haftanın finali heyecanı da gelip çatarken yarışmacılar ve kayınvalideler yine büyük bir final heyecanı yaşıyor. Bu hafta yine tüm hafta boyunca en yükse puanları toplayan yarışmacı haftanın birincisi olacak ve 5 adet altın bileziği koluna takacak. Rakiplerinin gerisinde kalan ve haftanın en başarısız olan yarışmacısı ise programa veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Ocak 2021 Cuma gününde haftalık puan tablosu açıklandı mı? Bu haftanın birincisi ve büyük ödülün sahibi kim oldu? Bu hafta hangi yarışmacı programa veda etti? İşte tüm detaylar...

4 Yarışmacı Da Birbirinden İddialı

Elinin lezzetine güvenen ve en iyi yemeği ben yaparım diyenlerin katıldığı Gelinim Mutfakta'da birbirinden iddialı 4 yarışmacı hünerlerini sergiliyor. Her gün kendilerine verilen menüleri en iyi şekilde hazırlamak için kıyasıya bir yarış halinde olan yarışmacılar en yüksek puanı almak için her şeylerini ortaya koyuyor. Kayınvalideler ise her gün önlerindeki 4 tabak hangi geline ait bilmeden tamamen damak zevklerine göre tadım yapıyor ve bu tadımlar sonucunda puanlarını veriyor. Eğlence, mücadele, rekabet ve lezzet dolu yarışma Gelinim Mutfakta'da her gün ayrı bir heyecan yaşanıyor.


Gelinim Mutfakta Yarışmacılarının Haftalık Puan Tablosu

Seda Sayan'n muhteşem sunumuyla ekrana gelen lezzet dolu yarışma Gelinim Mutfakta'da henüz yarışmacıların tüm hafta boyunca aldıkları puan tablosu belli olmadı. Yarışmacıların bugün aldıkları puanlar belli olduktan sonra haftalık puan tablosu da belli olacak. 
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının haftalık puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeunep- 85

Aysun- 79

Gizem- 68

Sibel- 76



Gelinim Mutfakta 22 Ocak 2021 Birincisi

Gelinim Mutfakta 22 Ocak 2021 Cuma gününde henüz haftanın birincisi olan yarışmacı açıklandı. Haftalık puan tablosunun belli olmasıyla beraber bu haftanın birinci olan ismi de belli olmuş oldu. Tüm hafta boyunca en yüksek puanı alarak rakiplerinin önüne geçen Zeynep, toplamda aldığı 85 puanla haftanın birincisi ve 5 adet altın bileziğin sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta 22 Ocak 2021 Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 22 Ocak 2021 Cuma gününde bu haftanın final bölümünde henüz yarışmadan elenen isim belli oldu. Bu hafta rakiplerinin gerisinde kalan Gizem, toplamda aldığı 68 puanla yarışmaya veda etti.
 

gelinim mutfakta seda sayan eleme puan birinci