Gelinim Mutfakta 22 Eylül 2020 çeyrek altının sahibi

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün evlerinize konuk olan ve gelinlerin birbirinden leziz yemeklerle birbirlerine meydan okuduğu yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün yine çok iddialı bir bölüm başlıyor.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün evlerinize konuk olan ve gelinlerin birbirinden leziz yemeklerle birbirlerine meydan okuduğu yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yepyeni bir gün yine çok iddialı bir bölüm başlıyor. Mutfakta hünerlerini sergileyen gelinler kendi el lezzetlerini konuştururken kayınvalideler ise hangi tabak gelinlerine ait bilmeden damak zevklerine göre puanlarını veriyor ve Gelinim Mutfakta’da heyecanlı bir rekabet ortaya çıkıyor. Peki, 22 Eylül 2020 Salı gününde Gelinim Mutfakta’da hangi gelin kaç puan aldı? Bugün yarışmada neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Kıyasıya Rekabet Devam Ediyor

4 gelin ve 4 kayınvalidenin kıyasıya rekabeti anal D ekranlarına damga vurmaya devam ediyor. En iyisi olmak ve el lezzetlerini en iyi tatlarla göstermek isteyen yarışmacılar kendilerine verilen menüleri dört dörtlük bir şekilde sunmaya çalışırken burada en zorlu görev kayınvalidelere düşüyor. Kayınvalideler, hangi tabak gelinlerine ait bilmeden tadına baktıkları yemeklere tamamen damak zevklerine göre puan veriyor. Hafta içi her gün hem en yüksek puanı hem de çeyrek altını almak için büyük bir mücadele veren yarışmacılar sunucu Onur Büyüktopçu’dan da puan alıyor.



Gelinim Mutfakta 22 Eylül 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta 22 Eylül 2020 puanları henüz belli olmadı. Gelinler yemeklerini hazırladıktan sonra kayınvalideler puanlarını verecek ve en son sunucu Onur Büyüktopçu’nun puanlamasını yapmasıyla günün merakla beklenen puan tablosu açıklanacak. Detayları haberimizin devamında sizlere aktaracağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 23 Eylül 2020 Salı günkü puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Sinem- 13

Zeynep- 22

İlayda- 9

Ayşe- 19


Gelinim Mutfakta 22 Eylül 2020 Çeyrek Altın Kimin Oldu?

Gelinim Mufakta’da yeni haftanın ikinci gününde çeyrek altın sahibini buldu. Bugün kayınvaldelerden ve sunucu Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanla toplamda 22 puana ulaşan Zeynep gün birinciliği ve çeyrek altının sahibi oldu. İlayda ise toplamda aldığı 9 puanla günü sonuncu tamamladı.


 

gelinim mutfakta çeyrek altın