Gelinim Mutfakta 21 Eylül 2020 çeyrek altın kimin oldu? 

TAKİP ET

Onur Byüktopçu'nun efsane sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası yine en leziz menüler ve büyük bir rekabetle başlıyor. 

Onur Byüktopçu’nun efsane sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın yeni haftası yine en leziz menüler ve büyük bir rekabetle başlıyor. Birbirinden hünerli gelinlerin el lezzetlerini konuşturduğu Gelinim Mutfakta’da yeni haftanın ilk gününde yine günün birincisi olma ve çeyrek altını kazanma mücadelesi var. Peki, Gelinim Mutfakta 21 Eylül 2020 Pazartesi gününün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 21 Eylül 2020 çeyrek altın kime gitti. İşte tüm detaylar…

Miray Yarışmaya Veda Etmişti

Yeni sezona muhteşem bir başlangıç yapan Gelinim Mutfakta’nın geçtiğimiz Cuma günü ekrana gelen haftanın finali bölümünde tüm hafta boyunca rakiplerine göre en az puanı toplayan ve sonuncu sırada kalan Miray ile kayınvalidesi Züleyha yarışmadan elenmişti.


Gelinim Mutfakta 21 Eylül 2020 Puanları

Sevilen yarışma Gelinim Mutfakta’da yeni haftanın ilk gününde yine en merak edilen konulardan biri gelinlerin puan tablosu oluyor. Bugün en leziz menüyü hazırlayan yarışmacı yine en yüksek puanı alarak gün birincisi olacak ve bunun yanı sıra çeyrek altın kazanacak. Gelinim Mutfakta 21 Eylül 2020 Pazartesi günü puanları henüz açıklanmadı. Kayınvalideler ve sunucu Onur Büyüktopçu gelinlere puanlarını verdikten hemen sonra detayları sizlere aktaracağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 21 Eylül 2020 Pazartesi günkü puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

İlayda- 19

Ayşe- 11

Zeynep- 21

Sinem- 13

Gelinim Mutfakta 21 Eylül 2020 Çeyrek Altının Sahibi

Gelinim Mutfakta 21 Eylül 2020 Pazartesi gününde haftanın ilk gününde çeyrek altın sahibini buldu. Bugün kayınvalideler ve sunucu Onur Büyükopçu'nun verdiği puanların ardından 4 gelin arasından en yüksek puanı alan Zeynep toplamda 21 puanla bugünün birincisi ve çeyrek altının sahibi oldu. Bugün toplamda 11 puanda kalan Ayşe ise günü sonuncu tamamladı.


 

gelinim mutfakta çeyrek altın