Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2020 puanları

TAKİP ET

Ünlü sunucu ur Büyütkopçu'nun efsane sunumu ve eğlenceli sohbetleriyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın üçüncü günü başlıyor. Lezzet dolu muhteşem programda bugün neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Ünlü sunucu ur Büyütkopçu’nun efsane sunumu ve eğlenceli sohbetleriyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da yeni haftanın üçüncü günü başlıyor. Lezzet dolu muhteşem programda bugün neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yemek konusunda birbirinden iddialı 4 gelin ve damak zevkine güvenen 4 kayınvalidenin kıyasıya rekabeti Kanal D ekranlarında evlerinize konuk olmaya devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Ekim 2020 Çarşamba gününde neler yaşandı? Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2020 puanları belli oldu mu ? Bugün hangi yarışmacın birinci oldu? İşte tüm detaylar…

Yeni Yarışmacı Didem Dikkatleri Üzerine Topladı

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağına bambaşka bir hava katan Gelinim Mutfakta yarışmasında lezzet yarışı hız kesmeden devam ediyor. Gelinler arasında lezzet yarışı her geçen gün artarak devam ederken zaman zaman gergin anlar ekrana yansıyor. Gelinim Mutfakta’nın dün ekrana gelen bölümünde yarışmaya yeni dahil olan Didem ve Aysun arasında sık sık atışmalar yaşandı. Diğer gelinler Zeynep ve İlayda’da zaman zaman Aysun’un üstüne gitti. Yarışmaya İzmir’den katılan Didem’in iddiası diğer yarışmacılar tarafından eleştiri aldı.


Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2020 Çarşamba gününün puan tablosu henüz belli olmadı. Gelinler bugünkü yemekleri çıkarttıktan sonra kayınvalideler ve sunucu Onur Büyüktopçu bu yemekleri tadacak ve puanlarını verecek. Tadımlardan sonra gelinlerin puan tablosu açıklanacak. Detayları haberimizin devamında sizlere aktaracağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 21 Ekim 2020 puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 20

İlayda- 20

Didem- 8

Aysun- 12

Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2020 birincisi ve çeyrek altının sahibi belli oldu. Bugün Zeynep ve İlayda toplamda 20 puan alarak eşit puanlara sahip oldu. Ortaya çıkan eşit puanların sonucunda gün birinciliğini Zeynep ve İlayda aralarında paylaşırken çeyrek altını Zeynep yakasına taktı. Bugün günün sonuncusu olan yarışmacısı ise toplamda 8 puan ile Didem oldu. 


 

gelinim mutfakta puan