Gelinim Mutfakta 20 Ocak Çarşamba puan tablosu! Gelinim Mutfakta 20 Ocak Çarşamba gününün birincisi

TAKİP ET

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağına renk katan yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başladı.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağına renk katan yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başladı. En leziz yemekleri hazırlamak ve el lezzetlerini aldıkları yüksek puanlarla kanıtlamak isteyen yarışmacılar bugün yine çeyrek altın ve gün birinciliği için mücadele verecek. Peki, 20 Ocak 2021 Çarşamba günü puan tablosu açıklandı mı? 20 Ocak 2021 Çarşamba günü birincisi kim oldu? Bugün çeyrek altın kime gitti? İşte tüm detaylar...

Haftanın Finaline Doğru Heyecan Dorukta

Seda Sayan'ın sunumuyla ekrana gelen ve hafta içi her gün evlerinize konuk olan sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve rekabet dolu bir hafta daha bomba gibi bölümlerle izleyicisiyle buluşuyor. Yeni haftanın üçüncü gününde haftanın finaline sadece 2 gün kala yarışmacılar arasındaki heyecan ve adrenalin had safhada. Kendine ve el lezzetine fazlasıyla güvenen 4 iddialı yarışmacı haftanın finalinde birinci olmak ve 5 altın bileziği kazanmak için büyük bir çaba sarf ediyor. Bakalım bugün en yüksek puanları hangi yarışmacı toplayacak ve çeyrek altını yakasına takarak haftanın finaline doğru avantaj elde etmeyi başaracak.


Gelinim Mutfakta 20 Ocak 2021 Puanları

Gelinim Mutfakta 20 Ocak Çarşamba gününün puan tablosu henüz açıklandı. Bugünün puannları açıklandıktan hemen sonra detayları haberimizin devamında sizlere aktaracağız...
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 20 Ocak 2021 Çarşamba gününe ait puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Sibel- 21

Aysun- 15

Zeynep- 13

Gizem- 16

Gelinim Mutfakta 20 Ocak Çarşamba Birincisi

Gelinim Mtfakta 20 Ocak Çarşamba gününün birincisi henüz belli oldu. Bugün toplamda 21 puanın sahibi olan Sibel, hem gün birinciliğinin hem de çeyrek altının sahibi oldu. Günlerdir yüksek puanları toplayan ve başarılı bir şekilde ilerleyen Zeynep ise bugün toplamda 13 puanda kalarak günü sonuncu sırada tamamladı. 

gelinim mutfakta ocak puan birinci çeyrek