Gelinim Mutfakta 2 Kasım 2020 çeyrek altının sahibi kim oldu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta yine gümbür gümbür bir enerjiyle başladı.

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’da yepyeni bir hafta yine gümbür gümbür bir enerjiyle başladı. Geçtiğimiz hafta  elenen Zeynep ve kayınvalidesinin ardından bugün yarışmaya yeni isimler katıldı. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Kasım 2020 Pazartesi gününün yemeği ne? Bugün Gelinim Mutfakta’da hangi gelin kaç puan aldı? Bugün çeyrek altının sahibi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Yeni Yarışmacılar Kimler?

Gelinim Mutfakta’nın yeni haftasında programa yeni yarışmacılar dahil oldu. Geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Zeynep ve kayınvalidesinin yerine Ankara’dan Semra Hanım ve gelini Gizem dahil oldu. Yarışmanın ilk gününden stüdyoya iddialı bir giriş yapan kayınvalide ve gelini kendilerine oldukça güvendiklerini, tüm altınları toplayarak Ankara’ya döneceklerini söylediler.


Gelinim Mutfakta 2 Kasım 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta’da bugün yarışmacılar ‘Soğan Dolması’ yapacaklar. En güzel lezzeti çıkaran yarışmacının en yüksek puanı alacağı bugün izleyiciler günlük puan tablosunu yakından araştırıyor. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının puan tablosu henüz açıklanmadı. Bugünün puan tablosu kayınvalidelerin tadımlarının ardından açıklanacak. Puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugün aldığı puanları aşağıda inceleyebilirsiniz.

İlayda- 18

Gizem- 11

Aysun- 16

Ezgi- 15

Gelinim Mutfakta 2 Kasım 2020 Birincisi

Gelinim Mutfalta’da 2 Kasım 2020 Pazartesi gününün birincisi belli oldu. Bugün kayınvalidelerden ve Onur Büyüktopçu'dan yüksek puan almayı başaran İlayda, toplamda aldığı 18 puanla günün birincisi olurken bir çeyrek altını daha yakasına takmayı başardı. Bugün toplamda 11 puan alan yeni yarışmacı Gizem ise haftanın ilk gününü sonuncu sırada tamamladı.

 

gelinim mutfakta puan çeyrek altın