Gelinim Mutfakta 2 Ekim 2020 elenen yarışmacı

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında ünlü sunucu Onur Büyüktopçu'nun mükemmel sunumuyla evlerinize konuk olan Gelinim Mutfakta'da bir haftanın finali heyecanı daha geride kaldı. 

Kanal D ekranlarında ünlü sunucu Onur Büyüktopçu’nun mükemmel sunumuyla evlerinize konuk olan Gelinim Mutfakta’da bir haftanın finali heyecanı daha geride kaldı. Birbirinden hünerli 4 gelin adayı ve kayınvalidelerinin yarıştığı Gelinim Mutfakta’da bir haftanın daha sonuna gelindi. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Eylül 2020 Cuma gününde hangi yarışmacı birinci oldu? Gelinim Mutfakta 2 Ekim 2020’de hangi yarışmacı elendi? İşte tüm detaylar…

Ayşe Haftanın Avantajlı Yarışmacısı

Tüm hafta boyunca verilen menüleri en iyi şekilde yerine getiren ve el lezzetini konuşturan Ayşe¬, haftanın avantajlı ismi oldu. Kayınvalidesi ile tam bir dayanışma içerisinde haftayı tamamlayan Ayşe, rakiplerini hem el lezzeti hem de yorumlarıyla bir hayli zorladı.



Gelinim Mutfakta Haftalık Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 2 Ekim 2020 Cuma gününde gelinler ve kayınvalideler haftanın finali heyecanı yaşadı. Bugün yarışmacıların tüm hafta boyunca aldığı puanların toplamı sunucu Onur Büyüktopçu’nun da puanlamasını yapmasının ardından açıklandı. 

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının haftalık puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Ayşe- 95

Zeynep- 70

İlayda- 79

Ümran- 56

Gelinim Mutfakta’da Bilezikleri Kim Kazandı?

Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’da bu hafta bilezikleri tüm hafta boyunca başarılı bir performans sergileyen Ayşe kazandı. Ayşe, toplamda 95 puan alarak haftanın birincisi hem de bileziklerin sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta’da Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta’da bu hafta elenen isim Ümran oldu. Tüm hafta boyunca aldığı puanlar toplamıyla rakiplerinin gerisinde kalan Ümran, haftanın finalinde sonuncu oldu ve yarışmaya veda etti. 


 

gelinim mutfakta birinci