Gelinim Mutfakta 19 Mart 2021 puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 19 Mart 2021 çeyrek altını kim kazandı?

TAKİP ET

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasında yarışmacılar yine el lezzetlerini yarıştırıyor ve en iyi menüyü en lezzetli şekilde çıkarabilmek için kıyasıya bir mücadele veriyor.

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasında yarışmacılar yine el lezzetlerini yarıştırıyor ve en iyi menüyü en lezzetli şekilde çıkarabilmek için kıyasıya bir mücadele veriyor. Yarışmanın yeni haftasının ikinci gününde de hedef en yüksek puanları toplayarak çeyrek altını kazanabilmek. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2021 Salı günü puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2021 Salı gününün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar...

Yarışmacılar En Yüksek Puanların Peşinde

Seda Sayan'ın şahane sunumuyla hafta içi her gün evlerinize konuk olan lezzet dolu program Gelinim Mutfakta'da bugün yine kıyasıya bir mücadele ve oldukça renkli anlar siz ekran başındaki izleyiciyi bekliyor. Gelinlerin bu haftaki tek amacı da en lezzetli yemekleri ortaya çıkararak en yüksek puanların sahibi olmak ve yakalarına çeyrek altını takmak. Yarışmacılar ne kadar yüksek puan ve çeyrek altın biriktirirse haftanın finalinde de o kadar avantajlı oluyor. 


Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2021 Puanları

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puan tablosu henüz açıklanmadı. Yarışmacılar bugünün menüsünü hazırladıktan sonra kayonvalideler tadıma geçecek ve hangi tabak hangi geline ait bilmeden tamamen damak zevklerine göre puanlarını verecekler. Puanlar verildikten sonra hangi yarışmacının toplamda kaç puan aldığı belli olacak. Puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız...
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının günlük puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeynep- 20

Aysun- 16

Gizem- 14

Sibel- 13

Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2021 Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2021 Salı yeni haftanın ikinci gününde günün birincisi ve çeyrek altının kazananı belli oldu. Yarışmanın iddialı ismi Zeynep, bugün toplamda aldığı 20 puanla günü birinci sırada tamamladı ve çeyrek altını yakasına takmayı bir kez daha başardı. Yarışmanın yeni ismi Sibel ise toplamda aldığı 13 puanla rakiplerinin gerisinde kalarak günü sonuncu sırada tamamladı.

gelinim mutfakta ocak puan birinci seda sayan