Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2020 puanları

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının hafta içi her gün evlerinize konuk olan sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve yine bomba gibi bir hafta başlıyor.

Kanal D ekranlarının hafta içi her gün evlerinize konuk olan sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yepyeni ve yine bomba gibi bir hafta başlıyor. Birbirinden hünerli ve el lezzetine güvenen gelinler kendilerine verilen menüleri en iyi şekilde çıkarabilmek için yarışırken kayınvalideler ise tamamen damak zevklerinin yönlendirmesiyle gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2020 Pazartesi günü puanları açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2020 Pazartesi günü birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta’nın yeni haftasının ilk gününde neler yaşandı? İşte tüm detaylar….

Gelinim Mutfakta’da Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 16 Ekim 2020 Cuma günü haftanın finali bölümünde yine bir veda yaşandı. Tüm hafta boyunca rakiplerine göre en düşük puanı alan yarışmacı programa veda ederken en yüksek puanları toplayan yarışmacı ise haftanın birinciliğini ve 5 adet bileziği kazandı. Gelinim Mutfakta 16 Ekim 2020 Cuma gününde haftanın finali bölümünde en düşük puanı alarak yarışmaya veda eden isim Nurcan olurken en yüksek puanı alarak birinci olan ve5 adet bileziği kazanan isim Zeynep oldu.


Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2020 Pazartesi gününde henüz yarışmacıların puan tablosu belli olmadı. Bugünün yemeğini en iyi şekilde çıkarmayı başaran yarışmacı bugün en yüksek puanın sahibi olacak. Yarışmacıların puanları belli olduktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 21

Didem 15

İlayda- 15

Aysun- 10

Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2020 Pazartesi gününün birincisi puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün yeni haftanın ilk gününde toplamda 21 puan alan Zeynep, günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olurken haftaya da avantajlı başlamış oldu. Aysun ise rakiplerine göre en düşük puanı alarak toplamda 10 puanla günü sonuncu sırada bitirdi. 


 

gelinim mutfakta çeyrek altın