Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2021 puanları! Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2021 birincisi

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da yine lezzet ve bir o kadar da rekabet dolu gümbür gümbür yeni bir hafta başladı.

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da yine lezzet ve bir o kadar da rekabet dolu gümbür gümbür yeni bir hafta başladı. Yeni haftanın ilk gününde el lezzetlerini konuşturmak ve bu haftayı en iyi şekilde tamamlamak isteyen yarışmacılar yine her şeylerini ortaya koymak için hazır bekliyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2021 Pazartesi günü puanları açıklandı mı? Gelinim Mutfata 18 Ocak 2021 Pazartesi birincisi kim oldu? Bugün çeyrek altın kime gitti? İşte tüm detaylar...

Gelinim Mutfakta'da Mücadele Devam Ediyor

Hafta içi her gün Seda Sayan'ın muhteşem sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında lezzet mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Her gün kendilerine verilen menüyü en iyi şekilde hazırlamak ve el lezzetlerini konuşturmak için mücadele eden 4 yarışmacı bu hafta yine en iyi olmak ve haftanın finalinde hem birinciliğin hem de 5 adet altın bileziğin sahibi olabilmek için her şeylerini ortaya koyacak. Gelinlerin bir diğer hedefi de her gün elde edilen birinciliğin yanında yakalarına takacakları çeyrek altın olacak.


Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2021 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2021 Pazartesi gününün puan tablosu henüz açıklanmadı. Gelinler bugünün menüsü hazırladıktan sonra kayınvalidelerin yapacakları tadımın ardından puanlar verilecek ve günün birincisi belli olacak. Detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız...
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeynep- 20

Aysun- 20

Gizem- 17

Sibel- 12

Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2021 Birincisi

Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ilk gününde henüz günün birinci olan yarışmacısı belli oldu. 18 Ocak 2021 Pazartesi gününe ait puan tablosunun açıklanmasının ardından Zeynep ve Aysun'un toplamda aldıkları 20 puanla eşitlik oldu. Birincilik için iki yarışmacı arasında yapılan kura çekilişini kazanan Zeynep, hem gün birincisi hem de çeyrek altının sahibi oldu. Yarışmaya bugün dahil olan Sibel ise aldığı 12 puanla günü sonuncu tamamladı.

gelinim mutfakta ocak puan çeyrek altın seda sayan