Gelinim Mutfakta 18 Eylül 2020 haftanın finalinde neler yaşandı? Birinci kim oldu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan ve evlerinize lezzet taşıyan Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın finali heyecanı yaşanıyor. 

Kanal D ekranlarında Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan ve evlerinize lezzet taşıyan Gelinim Mutfakta’da bugün haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı gelinler el lezzetlerini yarıştırırken onlar kadar iddialı olan kayınvalideler bu lezzetlerin tadına bakıyor ve puanlarını veriyor. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Eylül 2020 Cuma haftanın finalinde birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta haftanın finalinde neler yaşandı? İşte detaylar…

Yeni Sezonun İlk Haftası Tamamlandı

Fatih Ürek’in bayrağı devrettiği Onur Büyüktopçu’nun muhteşem sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da lezzet yarışı devam ediyor. Yeni sezonun ilk haftasında sona gelinen yarışmada bugün birincilik için heyecan dorukta. Tüm hafta boyunca lezzetli menüler çıkarmak için çaba sarf eden gelinler kayınvalidelerden ve sunucu Onur Büyüktopçu’dan günlük puanlarını aldı. Bugün ise 5 gün boyunca alınan puanlar toplanacak ve bu puanların toplamında en yüksek puana ulaşan gelin haftanın birincisi olacak. 



Gelinim Mutfakta 18 Eylül 2020 Haftanın Birincisi

Gelinim Mutfakta 18 Eylül 2020 Cuma gününde haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Gelinler ve kayınvalidelerin nefesini tuttuğu haftanın finali bölümünde henüz yarışmacıların haftalık puan tablosu açıklanmadı. Puanlar açıklandıktan sonra haftanın birincisi olan yarışmacıyı sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının haftalık puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Miray- 67

Ayşe- 70

İlayda- 83

Zeynep- 72




Gelinim Mutfakta 18 Eylül 2020 Kim Elendi?

Bugün Gelinim Mutfakta’da birincilik sevinci yaşanırken bir de eleme olacak. Tüm hafta boyunca rakiplerine göre en düşük puanı alan gelin ve kayınvalide bugün Gelinim Mutfakta yarışmasına veda edecek. Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunun ilk haftası geride kalırken bileziklerin sahibi haftanın en yüksek puanını alan İlayda oldu. Yarışmaya veda eden isim ise toplamda 62 puan alan ve rakiplerinin gerisinde kalan Miray oldu.
 

gelinim mutfakta birinci