Gelinim Mutfakta 16 Kasım 2018 Haftanın Birincisi Kim Oldu? 16 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

TAKİP ET

Gelinim mutfakta 16 Kasım günün birincisi kim oldu? 16 Kasım gelinim mutfakta haftanın finalinde kim birinci oldu? Gelinim mutfakta 175. bölümde yaşananlar haberimizin devamında sizleri bekliyor.

Gelinim Mutfakta haftanın finali büyük bir heyecan içerisinde devam ediyor. Haftanın finalinde kimin birinci olacağı ve kimin eleneceği merak konusuyken Hatice'ye tepkiler de giderek artıyor. Müthiş bir heyecan içerisinde devam eden gelinim mutfakta 16 Kasım haftanın finali bölümünde kim birinci oldu? 16 Kasım Gelinim Mutfakta haftanın finalinde kim kazandı? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? İşte 16 Kasım Gelinim Mutfakta haftanın finalinde yaşananlar...

Gelinim Mutfakta 16 Kasım haftanın finalinde birinci kim oldu? 16 Kasım gelinim mutfakta haftanın finali kazananı kim? Büyük bir heyecan içerisinde devam eden gelinim mutfakta haftanın finalinde gergin dakikalar da yaşanıyor. Özellikle Hatice'nin olmayan tabaklarına kayınvalidesinin sürekli yüksek puan vermesi diğer gelinlerin tepkisini çekiyor. Hatice bu hafta başladığı yarışmanın ilk gününden bu yana haftada 5 gün kayınvalidesinden 5 puanı aldı. Diğer Gelinler ise kayınvalidesi ve Hatice arasında Bu konuda bir anlaşma olduğunu ve bilinçli olarak bu şekilde puanlama yapıldığını düşünüyor. Peki, bu kadar tartışma arasında Gelinim Mutfakta'da 16 Kasım Çarşamba 2018 Çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta'da 16 Kasım Çarşamba 2018 Haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 16 Kasım Çarşamba 2018 Haftanın finalinde kim elendi?

GELİNİM MUTFAKTA 16 KASIM HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta 16 Kasım 2018 haftanın finalinde veda eden yarışmacı Betül oldu. Betül'ün vedasında duygusal anlar yaşanırken yarışmacılar ve kayınvalideler çok üzüldü. 

 

Gelinim Mutfakta 16 Kasım 2018 gelinim mutfakta 16 kasım gelinim mutfakta puan durumu gelinim mutfakta puan tablosu gelinim mutfakta puan tablosu 16 kasım gelinim mutfakta günün birincisi gelinim mutfakta günün birincisi 16 k