Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2021 kim elendi? Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2021 haftanın birincisi

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve en sevilen gündüz kuşağı programları arasında olan Gelinim Mutfakta'da bir haftanın finali heyecanı daha geldi çattı.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve en sevilen gündüz kuşağı programları arasında olan Gelinim Mutfakta'da bir haftanın finali heyecanı daha geldi çattı. Birbirinden iddialı ve yemek konusunda kendine güvenen yarışmacıların yer aldığı sevilen yemek yarışmasında bugün yine haftanın finalinde bir kişi programa veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2021 Cuma gününde haftanın finalinde elenen kim oldu? Bu haftanın birincisi kim? 5 adet bilezik hangi yarışmacıya gitti? İşte tüm detaylar...

Haftanın Finalinde Heyecan Dorukta

Seda Sayan'ın enerji dolu sunumu ile hafta içi her gün evlerinize konuk olan ve renkli anlarıyla herkesi ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Yarışmacıların tüm hafta boyunca aldıkları puanlar ve bugün kendilerine verilen menünün ardından alacakları yeni puanlar toplamında programa devam edip edemeyecekleri belli olacak. Rakiplerine göre en az puanı alan yarışmacı programa veda ederken tüm hafta boyunca en yüksek puanı toplayan yarışmacı ise hem haftanın birincisi hem de 5 adet bileziğin sahibi olacak. 


Gelinim Mutfakta Haftalık Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta'da tüm hafta boyunca verilen puanlar ve bugünün puanlarıyla beraber gelinlerin aldığı toplam puanlar henüz açıklanmadı. Yarışmacıların haftalık puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız...
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının haftalık puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Aysun- 83

Gizem- 88

Zeynep- 75

Memduha- 58

Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2021 Haftanın Birincisi

Gelinim Mutfakta'da 15 Ocak 2021 Cuma gününde haftanın finali bölümünde henüz haftanın birincisi ve bileziklerin sahibi olan isim açıklandı. Tüm hafta boyunca aldığı puanlarla rakiplerini geride bırakan Gizem, toplam 88 puanla haftanın birincisi ve 5 adet altın bileziğin sahibi oldu.
Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2021 Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta'da bu haftanın elenen yarışmacısı da haftalık puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Yarışmaya yeni katılan ancak istediği başarıyı elde edemeyen Memduha, toplamda 58 puanda kalarak yarışmaya veda etti. 

gelinim mutfakta ocak eleme birinci bilezik seda sayan