Gelinim Mutfakta 15 Eylül 2020 çeyrek altın kimin oldu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının severek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonu dün yayınlanan ilk bölümüyle başladı. Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla ekranlarda olacak program bugün yine büyük bir heyecan ve merakla takip ediliyor.

Kanal D ekranlarının severek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta’nın yeni sezonu dün yayınlanan ilk bölümüyle başladı. Onur Büyüktopçu’nun muhteşem sunumuyla ekranlarda olacak program bugün yine büyük bir heyecan ve merakla takip ediliyor. Yeni sunucusu ve yepyeni yarışmacılarıyla yoluna bomba gibi devam eden Gelinim Mutfata’nın yeni sezonu adeta fırtına gibi başladı. Birbirinden iddialı gelinler ve kayınvalideler yarışmanın ilk bölümlerinden hırslarını herkes gösterdi. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Eylül 2020 Salı gününün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 15 Eylül 2020 Salı günü çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar…

Menüde Etsiz Çiğ Köfte Var

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarında yepyeni bir sezona başlayan Gelinim Mutfakta’da birbirinden hünerli gelinler el lezzetlerini yarıştırıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen gündüz kuşağı programında gelinler mutfakta en leziz menüyü hazırlarken kayınvalideleri ise hangi tabak kime ait bilmeden damak zevklerine göre puanlarını veriyor. Yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu’nun da yemeklerin tadına bakarak puanını vermesinin ardından gelinlerin aldığı toplam puanlar açıklanıyor ve günün en yüksek puanını alan yarışmacı gün birinciliğinin ve çeyrek altının sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde gelinler etsiz çiğ köfte menüsüyle kayınvalidelerin karşısına çıkacak.


Haftaya Avantajlı Başlayan İsim Zeynep Oldu

Dün yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da yeni sezona ve yeni haftaya avantajlı başlayan isim Zeynep oldu. Zeynep, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu’nun puanlamasının ardından rakiplerine göre en yüksek puanı aldı ve hem gün birinciliğini hem de çeyrek altını almaya hak kazandı.

Gelinim Mutfakta 15 Eylül 2020 Çeyrek Altının Sahibi

Gelinim Mutfakta 15 Eylül 2020 Salı gününde en lezzetli tabağı çıkaran ve kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin henüz açıklanmadı. Bugün kayınvalidelerin ve Onur Büyüktopçu’nun puanlamasını yapmasının ardından günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan gelin belli olacak. Detaylar açıklandıktan sonra haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…


 

gelinim mutfakta onur büyüktopçu