Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2020 birinci kim oldu?

TAKİP ET

Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu'nun efsane sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen ve evinize lezzet taşıyan Gelinim Mutfakta'da haftanın finalinden bir gün önce yine heyecan dolu bir bölüm sizleri bekliyor.

Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu’nun efsane sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen ve evinize lezzet taşıyan Gelinim Mutfakta’da haftanın finalinden bir gün önce yine heyecan dolu bir bölüm sizleri bekliyor. Ekranların en çok altın dağıtan yarışmasında bugün gelinler yine en iyi lezzeti çıkarabilmek ve en yüksek puanı alarak çeyrek altını yakalarına takabilmek için mücadele edecek? Peki, Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2020 Perşembe günü puanları açıklandı mı? Gelinim Mutfakta’da bugün hangi gelin birinci oldu? İşte tüm detaylar…

Mücadele Hız Kesmeden Devam Ediyor

Gelinler ve kayınvalidelerin birincilik mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’da bugün haftanın finali öncesinde son gün. El lezzetine güvenen birbirinden iddialı 4 yarışmacı ve damak zevkine sonuna kadar güvenen 4 kayınvalide bugün yine en yüksek puanı almak ve hanesine bir çeyrek altın daha kazandırmak için mücadele edecek. Haftanın başından bu yana hem en yüksek puanları toplamak hem de çeyrek altınları kaptırmamak isteyen gelinlerin tek bir amacı var o da haftanın finaline avantajlı girmek ve finalde en yüksek puanı alarak 5 adet bileziğe sahip olmak. 



Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2020 Perşembe gününde yeni haftanın dördüncü gününde henüz gelinlerin puanları belli olmadı. Kayınvalideler ve sunucu Onur Büyüktopçu’nun puanlamasının ardından hangi yarışmacı bugün kaç puan aldı detaylarıyla haberimizin devamında sizlere aktaracağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugüne ait puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

İlayda- 15

Zeynep- 12

Aysun- 17

Nurcan- 16

Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2020 Perşembe gününde haftanın finalinden sadece bir gün önce en yüksek puanı alan ve çeyrek altını yakasına takmayı başaran yarışmacı belli oldu. Bugün toplamda 17 puana ulaşan Aysun günün birincisi olurken hanesine bir çeyrek altın daha ekledi. Yarışmanın iddialı isimleri arasında olan Zeynep ise toplamda 12 puanla günü sonuncu sırada bitirdi. 



 

gelinim mutfakta birinci