Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2020 puanları

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın üçüncü günü yine çok lezzetli bir menüyle başladı.

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yeni haftanın üçüncü günü yine çok lezzetli bir menüyle başladı. Birbirinden hünerli 4 gelinin en iyi tabağı ortaya çıkarmak için verdiği büyük mücadeleyi ekrana getiren Gelinim Mutfakta’da bugün yine kıyasıya bir rekabet ve tatlı bir çekişme evlerinize konuk olacak. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2020 Çarşamba gününün menüsü ne? Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2020 puanları açıklandı mı? Bugün hangi gelin birinci oldu ve çeyrek altını kazandı? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta'da Bugünün Yemeği

Gelinim Mutfakta’nın bugünkü bölümünde elinin lezzetini kanıtlamak için kıyasıya mücadele veren gelinler ‘Tokat Katmeri’ ile karşınıza çıkıyor. Bugün en iyi Tokat katmerini yapan gelin hem kayınvalidelerden hem de sunucu Onur Büyüktopçu’dan iyi bir puan alabilecek ve gün birinciliğinin sahibi olacak.

Tokat Katmeri İçin Malzemeler

Hamuru için

-    4 su bardağı un

-    1 buçuk su bardağı su

-    1 tutam tuz

Katmer için

-    1 çorba kaşığı tereyağı

-    1 çorba kaşığı sıvı yağ


Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2020 Çarşamba gününün puanları henüz açıklanmadı. Gelinler yemeklerini bitirdikten sonra kayınvalideler tadımları yapacak ve damak zevklerine göre tabakları puanlayacaklar. Puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlere aktaracağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

İlayda- 11

Zeynep- 15

Aysun- 17

Nurcan- 9

Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2020 birincisi ve çeyrek altının sahibi puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugünkü yemeği en lezzetli şekilde çıkaran isim Aysun oldu. Aysun, kayınvalideler ve yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu'dan aldığı toplam 17 puanla gün birincisi ve çeyrek altının sahibi olurken Nurcan ise aldığı toplam 9 puanla bugünü son sırada tamamladı.


 

gelinim mutfakta puan