Gelinim Mutfakta 14 Aralık Pazartesi puanları

TAKİP ET

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve evlerinize renk katan sevilen yarışma Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve yine çekişmeli bir hafta başladı.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve evlerinize renk katan sevilen yarışma Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve yine çekişmeli bir hafta başladı. 5 gün boyunca kendilerine verilen menüyü en leziz şekilde ortaya çıkarmaya çalışan gelinler ve onlara puan veren kayınvalideler bu haftaya yine gümvür gümbür bir enerjiyle başladı. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Aralık 2020 Pazartesi gününün puanlaması nasıl oldu? Bugün çeyrek altını hangi gelin kazandı? İşte tüm detaylar...



Gelinim Mutfakta 14 Aralık 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta'da 14 Aralık 2020 Pazartesi gününe ait puan tablosu açıklandı. Yine en lezzetli menüyü çıkarabilmek ve en yüksek puana ulaşabilmek için kıyasıya bir mücadele veren gelinler çeyrek altın ve gün birinciliği için her şeylerini ortaya koydu. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puan tablosunu aşağıda detaylıca inceleyebilirsiniz.

Aysun- 21

Gizem-15

İlayda- 15

Hülya- 11

Gelinim Mutfakta 14 Aralık Pazartesi Birincisi

Gelinim Mutfakta'da günlük puan tablosunun açıklanmasının hemen ardından günün birincisi ve çeyrek altının sahibi de belli oldu. Bugün toplamda 21 puana ulaşan Aysun hem gün birincisi hem de çeyrek altının sahibi olurken Hülya ise rakiplerinin gerisinde kalarak günü 11 puanla sonuncu sırada tamamladı. 

gelinim mutfalta puan 14 aralık birinci