Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2020 çeyrek altının sahibi

TAKİP ET

Onur Büyüktopçu'nun efsane sunumuyla hafta içi her gün Kanal D ekranlarına renk katan yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yine kıyasıya bir lezzet yarışı vardı.

Onur Büyüktopçu’nun efsane sunumuyla hafta içi her gün Kanal D ekranlarına renk katan yemek yarışması Gelinim Mutfakta’da bugün yine kıyasıya bir lezzet yarışı vardı. En güzel yemeği ben yaparım ve en mükemmel tat benim el lezzetimde diyen 4 gelin bugün kendilerine verilen menüyü en iyi şekilde çıkarabilmek için her şeylerini ortaya koydu. Peki, ekranların en çok altın dağıtan yarışması Gelinim Mutfakta’da bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2020 çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta’da Günün Menüsü

Yeni haftanın ikinci gününde izleyici karşısına çıkan sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfkta’da bugünün menüsü ‘Mini hamburger ve fırın patates’ oldu. Birbirinden hünerli 4 gelin kendilerine bugün verilen menüyü en lezzetli şekilde çıkarabilmek için kıyasıya bir mücadele verdi. Peki, bugün en lezzetli tabağı hangi gelin sundu? 


Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2020 Salı gününün puan tablosu açıklandı. Kayınvalidelerin ve sunucu Onur Büyüktopçu’nun yaptığı tadımlardan sonra verdiği puanlar bugünün puan tablosunu ortaya çıkardı. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

İlayda- 13

Zeynep- 14

Aysun- 16

Nurcan- 18

Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2020 Çeyrek Altının Sahibi

Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2020 Salı gününün birincisi puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün kayınvalidelerden ve Onur Büyüktopçu’dan en yüksek puanı almayı başaran yarışmacı Nurcan oldu. Toplamda 18 puanın sahibi olan Nurcan, hem gün birinciliğini hem de çeyrek altını kazanırken İlayda ise toplamda aldığı 13 puanla günü sonuncu kapattı. 



 

gelinim mutfakta çeyrek altın