Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2021 puanları açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2021 birinci kim oldu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarınınsevilen gündüz kuşağı programlarından Gelinim Mutfakta'da kıyasıya rekabet gün geçtikçe daha da artarak devam ediyor.

Kanal D ekranlarınınsevilen gündüz kuşağı programlarından Gelinim Mutfakta'da kıyasıya rekabet gün geçtikçe daha da artarak devam ediyor. Seda Sayan'ın eğlenceli ve enerji dolu sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen yarışmanın her bölümü büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki- Gelinim Mutfakta'da 12 Ocak Salı gününün puan tablosu açıklandı mı? Bugün hangi yarışmacı birinci oldu? Günü son sırada tamamlayan yarışmacı kim? İşte tüm detaylar...

Yeni Yarışmacı Memduha Kötü Bir Başlangıç Yaptı

Gelinim Mutfakta'nın dün ekrana gelen yeni bölümünde yarışmaya yeni bir isim daha dahil oldu. Kendine güvendiğini ve yarışmada iddialı olduğunu söyleyen Memduha, haftanın ilk gününde en düşük puanı aldı ve günü sonuncu sırada tamamladı. İlk günün verdiği heyecanla düşük puan aldığı düşünülen Memduha'nın bugün kaç puan alacağı ve nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2021 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 12 Ocak 2021 Salı gününe ait puan tablosu henüz açıklanmadı. Puanlar belli olduktan sonra detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız...
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 12 Ocak 2021 puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Gizem- 23

Aysun- 16

Memduha- 10

Zeynep- 9



Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2021 Birinci Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2021 Salı gününde yeni haftanın ikinci gününde en yüksek puanı alarak birinci olan ve çeyrek altını kazanan yarışmacı puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün rakiplerine göre en yüksek puanı alan Gizem, toplamda aldığı 23 puanla günün birincisi ve çeyrek altının sahibi oldu. Yarışmanın iddialı ismi Zeynep ise bugün aldığı 9 puanla günü sonuncu sırada tamamladı.

gelinim mutfakta ocak puan birinci seda sayan