Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 puan tablosu

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında fırtına gibi esen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve bomba gibi bir haftanın ilk günü evlerinize konuk oldu. En iyi yemeği ben yaparım diyen gelinler ve onlara puan veren kayınvalideler yeni haftaya hazır.

Kanal D ekranlarında fırtına gibi esen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yepyeni ve bomba gibi bir haftanın ilk günü evlerinize konuk oldu. En iyi yemeği ben yaparım diyen gelinler ve onlara puan veren kayınvalideler yeni haftaya hazır. Hem lezzetin hem de bolca eğlencenin en yüksek seviyede olduğu yarışma Gelinim Mutfakta’nın yeni haftası sunucu Onur Büyüktopçu’nun muhteşem enerjisiyle başladı. Peki, Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 Pazartesi gününün puan tablosu nasıl oldu? Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 birincisi ve çeyrek altının sahibi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta’nın Yeni Yarışmacıları

Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 Pazartesi günü yarışmaya dahil olan yeni gelin ve kayınvalide ile başladı. Bugün yarışmaya Nurcan ve kayınvalidesi Havva Hanım dahil oldu. Kayınvalidesinden tam destek alan Nurcan’ın iddiası ise diğer yarışmacıları bir hayli şaşırttı. Öte yandan yarışmanın yeni kayınvalidesi Havva Hanımın ‘Bir kiracı varmış. Onlar çıkacakmış. Biz geldik, artık mekanın sahibi geldi’ sözleri de ilk güne damga vurdu.


Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 Pazartesi gününe ait puan tablosu açıklandı. Kayınvalidelerin yaptığı tadımlardan sonra verdiği puanların ardından sunucu Onur Büyüktopçu’da yemeklerin tadına baktı ve en iyi lezzeti seçerek puanlamasını yaptı. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 19

İlayda- 22

Aysun- 11

Nurcan- 15

Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 Pazartesi gününde yeni haftanın ilk gününde haftaya avantajlı başlayan isim İlayda oldu. Bugün toplamda 22 puan alan yarışmacı hem günün birincisi hem de çeyrek altının kazananı olurken Aysun ise toplamda 11 puan alarak günü sonuncu sırada tamamladı. 


 

gelinim mutfakta puan