Gelinim Mutfakta 11 Ocak 2021 puanları! Birinci kim oldu?

TAKİP ET

Seda Sayan'ın muhteşem sunumuyla hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan lezzet dolu yarışma Gelinim Mutfakta'da yine hem lezzet hem de eğlence dolu yepyeni bir haftanın startı verildi.

Seda Sayan'ın muhteşem sunumuyla hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan lezzet dolu yarışma Gelinim Mutfakta'da yine hem lezzet hem de eğlence dolu yepyeni bir haftanın startı verildi. Haftanın ilk gününde yine yarışmacıların büyük mücadelesiyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da bugünün puanları ve çeyrek altının kazananı merakla araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 11 Ocak 2021 puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 11 Ocak 2021 birinci kim oldu? Bugün çeyrek altının sahibi hangi yarışmacı oldu? İşte tüm detaylar...

Haftanın İlk Gününde Menüde Ne Vardı? 

Gelinim Mutfakta 11 Ocak 2021 Pazartesi gününde yeni haftanın ilk gününde menüde Kabak Beğendili Piriç Pirzola vardı. Kendilerinden istenen yemeği en lezzetli şekilde yapmak için kıyasıya yarışan  gelinler arasından en çok yarışmaya yeni dahil olan Memduha Keçeli'nin nasıl bir tabak ortaya çıkaracağı merak edildi. Kendilerine verilen menüyü tamamlayan yarışmacıların yemeklerinin tadına bakan sunucu Seda Sayan ve kayınvalideler puanlarını verdi ve verilen puanların ardından bugünün birincisi aynı zamanda da çeyrek altının kazananı belli oldu.

Gelinim Mutfakta 11 Ocak 2021 Puan Tablosu

Zeynep- 19

Aysun- 19

Gizem- 17

Memduha- 11


 
Gelinim Mutfakta 11 Ocak 2021 Birinci Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde en yüksek puanı alan yarışmacılar Zeynep ve Aysun oldu. Her iki yarışmacı da toplamda 19 puan alırken yaşanan beraberlik sebebiyle iki yarışmacı arasında kura çekildi. Çekilen kura sonucunda bugünün birincisi ve çeyrek altının sahibi Zeynep oldu. Yarışmaya yeni katılan Memduha ise aldığı 11 puanla günü sonuncu sırada tamamladı. 

gelinim mutfakta puan çeyrek seda sayan birinci