Gelinim Mutfakta 11 Aralık 2020 puan tablosu

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün fırtına gibi esmeye devam eden sevilen yarışma Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir haftanın finali heyecanı daha izleyiciyle buluşuyor.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün fırtına gibi esmeye devam eden sevilen yarışma Gelinim Mutfakta’da bugün yeni bir haftanın finali heyecanı daha izleyiciyle buluşuyor. 5 gün boyunca en yükse puanları toplamaya çalışan gelinler arasından bugün bir kişi veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta 11 Aralık 2020 puan tablosu açıklandı mı? Bu haftanın birincisi kim doldu? Yarışmaya hangi isim veda etti? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta’da Haftanın Finali Heyecanı

Onur Büyüktopçu’nun muhteşem sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da bir gaftanın finali heyecanı daha geldi çattı. Bugün haftanın finali bölümünde Gelinim Mutfakta stüdyolarında izleyiciyi hem eğlenceli hem de gergin anlar bekliyor. Sevilen sanatçı Murat Kurşun haftanın finali bölümünde söylediği şarkılarla gelin ve kayınvalideleri coştururken Aysun ve Gamze arasındaki tartışma ve kayınvalidelerin verdiği puanlar gerginliğe yol açıyor. 


Gelinim Mutfakta Haftalık Puan Tablosu
Gelinim Mutfakta'da 11 Aralık 2020 Cuma gününde gelinlerin tüm hafta boyunca aldığı puanların toplamı açıklandı. Yarışmacıların haftalık puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Gizem- 91

İlayda- 76

Aysun- 76

Gamze- 60

Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Haftalık puan tablosunun açıklanmasının ardından heyecanla beklenen an geldi ve  bu haftanın birincisi belli oldu. Tüm hafta boyunca rakiplerini gerie bırakarak yüksek puanları toplamayı başaran Gizem toplamda aldığı 91 puanla haftanın birincisi oldu ve 5 altın bileziği almaya hak kazandı.


Gelinim Mutfakta’da Bu Hafta Kim Elendi? 

Bu hafta rakiplerinin gerisinde kalan ve tüm hafta boyunca en düşük puanı toplayan Gamze ise toplamda aldığı 60 puanla yarışmaya veda eden isim oldu.

gelinim mutfakta 11 aralık eleme puan murat kurşun