Gelinim Mutfakta 1 Ocak 2021 haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 1 Ocak 2021 puan tablosu

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının renkli ve lezzet dolu yarışması Gelinim Mutfakta'da muhteşem bir hafta da geride kalıyor.

Kanal D ekranlarının renkli ve lezzet dolu yarışması Gelinim Mutfakta’da muhteşem bir hafta da geride kalıyor. Lezzet dolu ve bir o kadar da eğlenceli olan yarışma programı gündüz kuşağının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Ocak 2021 Cuma gününün birincisi kim oldu? Bu hafta 5 altın bilezik kime gitti? Gelinim Mutfakta’da yarışmaya kim veda etti? İşte tüm merak edilenler…

Haftanın Finali Heyecanı

Ekranların sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yine bir haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Yarışmacıların bugün alacakları puanlarla beraber tüm hafta boyunca aldıkları puanlar toplanacak ve haftanın birincisi açıklanacak. 2021 yılının ilk birincisinin açıklanacağı programda birinci olan kişi aynı zamanda 5 adet altın bileziğin de sahibi olacak. Öte yandan haftayı sonuncu tamamlayan yarışmacı ise programa veda edecek.


Gelinim Mutfakta Haftalık Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta’da bu haftanın puan tablosu henüz açıklanmadı. Yarışmacıların bugün alacakları puanların üzerine tüm hafta boyunca aldıkları puanlar eklenecek ve toplam puanlar açıklanacak. Haftalık puan tablosu açıklandıktan sonra detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının haftalık puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeynep- 71

Aysun- 74

Özlem- 59

Şeyma- 43


Gelinim Mutfakta 1 Ocak 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta 1 Ocak 2021 Cuma haftanın birinci olan yarışmacısı haftalık puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bu hafta Gelinim Mutfakta'da birinci olan isim toplamda aldığı 74 puanla Aysun oldu. Aysun, hem haftanın birincisi hem de 5 adet altın bileziğin sahibi oldu.


Gelinim Mutfakta 1 Ocak 2021 Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 1 Ocak 2021 haftanın finali bölümünde henüz yarışmaya veda eden isim belli oldu. Tüm hafta boyunca rakiplerinin gerisinde kalan ve toplamda 43 puana sahip olan Şeyma bu haftanın elenen ismi oldu.

gelinim mutfakta birinci puan eleme