Gelin ve Damada Düğün Günü Büyük Şok! Gelin Balayına Tek Başına Gitti

TAKİP ET

Düğün günü balayı için geldikleri KKTC'de üzerinde uyuşturucu hap ile yakalandığı öğrenilen Ümit K.'nın tutuklanması üzerine gelin önceden rezervasyon yaptırdıkları otele tek başına gitmek zorunda kaldı.

Düğün günü balayı için geldikleri KKTC’de üzerinde uyuşturucu hap ile yakalandığı öğrenilen Ümit K.’nın tutuklanması üzerine gelin önceden rezervasyon yaptırdıkları otele tek başına gitmek zorunda kaldı. 

Olay, KKTC’de Ercan Havaalanı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, düğün günü balayı için geldikleri KKTC’de üzerinde uyuşturucu hap ile yakalanan damat Ümit K. tutuklandı. 

ÜZERİNDE 9 UYUŞTURUCU HAP BULUNDU

Havalimanı’nda eğitimli narkotik detektör köpeği ‘Cindy’nin Ümit K. ve eşinin yanına doğru gittiği ve Ümit K.’nın köpeğin üzerine doğru gelmesine tepki gösterdiği öğrenildi. Polislerin Ümit K.’nın üzerinde yaptığı aramada 9 adet uyuşturucu hap buldukları öğrenildi. Olay üzerine Ümit K. polis tarafından tutuklanırken eşi daha önceden rezervasyon yaptırdıkları otele gitti. 

BALAYI KABUSA DÖNDÜ

Balayı için geldikleri KKTC’de şok olan taze gelin damadın şaşkınlıkları yüzlerinden okundu. Ümit K.’nın tutuklanması üzerine tek başına kalan çiçeği burnunda gelinin otele yerleştikten hemen sonra eşinin yanında olmak için polis merkezine gittiği öğrenildi. 

 

KKTC Düğün Balayı Uyuşturucu Gelin Damat