Gelin Adayı Naz Mila Kalçasına Yaptırdığı Dövme ile Bir Kez Daha Gündem Oldu

TAKİP ET

Bir dönemden reyting rekorları kıran evlenme programlarının vazgeçilmezi haline gelen gelin adayı Naz Mila yaptığı kalça dövmesi ile bir kez daha gündeme oldu.

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programları ile tanınan Naz Mila 1992 doğumlu ve Azerbaycan'lı. 8 yaşında bir kızı olan Naz Mila yaz aylarında Ali Ağaoğlu'nun kardeşinin teknesinde görüntülenmiş ve uzun süre magazin manşetlerinde yer almıştı. Adından söz ettirmek için yapmadığı kalmayan gelin adayı Naz, Tekne haberlerinin ardından bir de yaptırdığı dövme ile gündeme geldi. 
Önce kalçasına  'Only me' (sadece ben) Yazdıran Naz Mila bu dövmeyi sosyal medya hesabından paylaşmaktan çekilmedi. 


Eski gelin adayı Daha sonra da göğüs altından diz kapağına kadar uzanan "I can judge a single god with my wrongs and wrongs" Dövmesi ile dünya basınında kadar Gündem oldu. Yaptırdığı dövme de "Beni doğrularım ve yanlışlarımla sadece Tanrı yargılar"  yazdırmak isteyenler Mila, Bozuk bir gramerle ve yanlış yazılması nedeniyle sosyal medyada alay konusu haline geldi. Twitter'da Gündem olan eski gelin adayının dövmesi İngiltere'nin en çok okunan gazetelerinden Daily Mail ve The Sun'a bile haber oldu.

 

naz mila naz mila dövmesi naz mila instagram