Geçen Sezonun Flaş İsmi Galatasaray'da

TAKİP ET

Gelecek sezon Şampiyonlar Liginde mücadele edecek Galatasaray, hem Şampiyonlar Liginde, hem de Süper Ligde başarılı bir sezon geçirmek için geçen sezon...

Gelecek sezon Şampiyonlar Liginde mücadele edecek Galatasaray, hem Şampiyonlar Liginde, hem de Süper Ligde başarılı bir sezon geçirmek için geçen sezon Akhisarspor’da başarılı bir sezon geçirerek Süper Ligin flaş ismi olan Muğdat Çelik’i renklerine bağladı. Muğdat Çelik ile 1 yıllık sözleşme imzalayan sarı kırmızılı ekip, kadrosuna güç kattı. Galatasaray’ın bu flaş transferi borsaya da bildirildi.

Muğdat Çelik ile 2018-2019 sezonu için anlaşma sağlayan Galatasaray, başarılı futbolcuya bir yıl için 2 milyon sabit ücret ödeyecek. Galatasaray, renklerine bağladığı başarılı futbolcu için Süper Lig ve UEFA karşılaşmalarında forma giydiği maçlarda alınan her puan için 8 bin TL, Türkiye Kupası maçlarında da alınan her puan için 4 bin lira ücret ödeyecek. Sarı kırmızılı ekip, imza parası olarak da başarılı futbolcuya 500 bin TL ödeyecek.

Muğdat Çelik, 2018-2019 sezonunda 20 Süper Lig ve UEFA karşılaşmalarında ilk 11’de sahaya çıktığı takdirde sözleşmesi kendiliğinden 1 yıl daha uzayacak. Sözleşmenin 2019-2020 sezonuna uzaması halinde başarılı futbolcuya yapılacak ödemeler 2018-2019 sezonu ile aynı olacakken, sözleşmenin 2020-2021 sezonuna uzaması halinde başarılı futbolcuya sabit ücret olarak 2 milyon 300 bin TL, görev aldığı Süper Lig ve UEFA karşılaşmalarında alınacak her bir puan için 10 bin TL, Türkiye Kupası karşılaşmalarında da alınacak her bir puan için 5 bin TL ödeme yapılacak.

Galatasaray Muğdat Çelik Süper Lig Şampiyonlar Ligi transfer