Gece Yarısı Evine Gelip 16 Yaşındaki Kızı Kaçırdı, Kızın Annesi Feryat İçinde Yardım İstedi

TAKİP ET

Balıkesir'de Vade ve Hüseyin Duman çiftinin 16 yaşındaki lise öğrencisi kızları R.D. 26 yaşındaki Muammer B. tarafından gece yarısı evlerinden kaçırıldı. Anne Ve baba kızının kaçırıldığı iddiası ile şikayetçi olurken anne Vade Duman, "Bir kedi yavrusu olsaydı, şimdiye kadar bulunacaktı. 1 ay oldu, hala haber yok" dedi. Balıkesir Sil Baştan Kadına Yönelik Şiddet ve Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği Başkanı Ayşegül Küçükafacan aile yaptığı ziyaret sırasında genç kızı kaçıran kişinin daha öncesi 16 yaşında bir kız çocuğunu kaçırdığını söyledi.

Balıkesir'de Vade ve Hüseyin Duman çiftinin 16 yaşındaki lise öğrencisi kızları R.D.  26 yaşındaki Muammer B. tarafından gece yarısı evlerinden kaçırıldı. Anne Ve baba kızının kaçırıldığı iddiası ile şikayetçi olurken anne Vade Duman, "Bir kedi yavrusu olsaydı, şimdiye kadar bulunacaktı. 1 ay oldu, hala haber yok" dedi. Balıkesir Sil Baştan Kadına Yönelik Şiddet ve Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği Başkanı Ayşegül Küçükafacan aile yaptığı ziyaret sırasında genç kızı kaçıran kişinin daha öncesi 16 yaşında bir kız çocuğunu kaçırdığını söyledi.

Balıkesir merkez altıeylül ilçesine bağlı kırsal Bayatlı Mahallesi'nde 16 yaşındaki lise öğrencisi R.D. 29 Temmuz gecesi iddiaya göre Konak Pınar Mahallesi'nde yaşayan 26 yaşındaki Muammer B.  tarafından kaçırıldı. Genç kızın anne ve babası önce Jandarma'ya Daha sonra da savcılığa şikayette bulundu. Ancak 1 ay geçmesine rağmen genç kız hala bulunmazken Duman çifti kızlarının rızası ile karşıtı gerekçesiyle kendilerine verilmediğini iddia etti.

'KIZIMIZ EVLİLİK YAŞINDA DEĞİL'
Anne vade Duman konu hakkında yaptığı açıklamada büyük kızlarının da daha önce aynı ailenin başka bir akrabası tarafından 16 yaşında kaçırıldığını belirterek, "Kızımı kaçıran gencin ailesi bizi aradı ve rıza göstermemiz için tehdit etti. Kızımız çocuk yaşta, evlilik yaşında değil. Kandırılarak ve tehdit edilerek tutuluyor. 1 aydır haber alamıyoruz. Gece gelip kaçırdılar, kandırdılar, götürdüler. Gönüllü mü, gönülsüz mü gitti bilemem. Ben çocuğumu istiyorum. Çocuğum 16 yaşında, onu yakmasınlar. O benim filizimdi, baş tacımdı. Onun için ben çocuğumun arkasındayım. Ne olursa olsun, her tülü yanındayım, her türlü kabulümdür. Benim çocuğumu getirsinler. Beni tehdit edip 'şikayetini geri al' demesinler. Dedi.  Anne Vade Duman şikayetçi olmalarının ardından jandarma komutanının evlerine Geldiğini iddia ederek kızlar için kaçıran gence ne ailesiyle anlaşmaları terkininde bulunduğunu söyledi. Vade Duman açıklamasında, "Jandarma sanki oranın aracısı gibi geldi bana. 'Çocuğuna ev alacaklar, senin kızların ikisine de ev alacaklar.' dediler. Gittim merkeze bildirdim. Sonra komutan beni aradı. 'Neden bizi şikayet ettiniz?' dedi. Benim çocuğumu bulmalarını söyledim. Bir kedi yavrusu olsaydı, şimdiye kadar bulunacaktı. 1 ay oldu, hala haber yok. Sonuna kadar arayacağım kızımı. Ben devletime güveniyorum" diye konuştu.

 

balıkesir 16 yaşındaki kız kaçırma son dakika haber