Gece Yarısı Çok Acı Haber: Şehit ve Yaralılar Var!

TAKİP ET

Kayseri'de içinde asker ve polislerin bulunduğu bir otomobil şarampole yuvarlandı. Meydana gelen feci kazada 11 özel harekat polisinin şehit düştüğü 2 askerinde yaralandığı öğrenildi.

Kayseri’de içinde asker ve polislerin bulunduğu bir otomobil şarampole yuvarlandı. Meydana gelen feci kazada 11 özel harekat polisinin şehit düştüğü 2 askerinde yaralandığı öğrenildi.

Olay, Kayseri-Sivas Karayolu Bünyan yol ayrımında gece saatlerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, içinde polis ve askerlerin yer aldığı 06 SD 947 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlandı. Yaşanan feci kaza sonrasında bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

1 POLİS ŞEHİT OLDU, 2 ASKER YARALANDI

Kayseri’de gece yarısı meydana gelen feci kazadan üzen haber geldi. Alınan bilgilere göre otomobili kullanan özel harekat polisi İbrahim Çınar’ın şarampole yuvarlanan otomobilde şehit düştüğü öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan uzman onbaşı M.G.K ve T.T’nin sıkıştıkları yerden kurtarıldıkları öğrenildi. Yaralanan ve ambulanslarla hastaneye kaldırılan uzman onbaşı M.G.K ve T.T’nin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan kaza sonrasında olay yerinde sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan ve şehit düşen özel harekat polisi İbrahim Çınar’ın ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. 

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine yönlendirilen polis ve jandarma ekiplerinin kaza bölgesinde detaylı incelemelerde bulundukları öğrenildi. Bir özel harekat polisinin şehit olduğu, 2 askerinde yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bilgilerine ulaşıldı.

 

Kayseri Kaza Polis Asker Şehit Yaralı