Gece vakti gelip elindekiler ile işaretler çizdi! 'Kara büyü olduğunu düşünüyorum'

TAKİP ET

İstanbul'da akıl almaz bir olay meydana geldi. Gecenin geç vakitlerinde bir kadın, geldiği bir dükkanın önünde elindeki malzemeler ile işaretler koydu. Kapıdaki işaretleri fark eden işletme sahibi kendisine kara büyü yapıldığını öne sürüldü. İşletme sahibi, olay hakkında, "Büyü olduğunu düşünüyorum. Böyle gelip profesyonelce işaretlerini yapıyor kapıya. O işaretlerin domuz yağıyla yapılmış bir büyü, kara büyü olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Kartal'da gecenin geç vakitlerinde bir kadın, ellerindeki malzemeler ile bir işletmenin kapısına işaretler koydu. Kapıdaki bir işareti gören işletme sahibi görüntüleri izleyince hayatının şokunu yaşadı. Kadının kapının diğer tarafına da benzer bir işaret yaptığını fark eden vatandaş kendisine kara büyü yapıldığını öne sürdü.

"DOMUZ YAĞIYLA BÜYÜ' İDDİASI

Kartal'da yaşanan olayda gece geç vakitlerde bir kadın, yüzünde bir maske ile elinde malzemeler ile geldiği işletmenin kapısına elini sürdüğü maddeyle işaretler koydu. Görüntüleri izleyen işletme sahibi kendisine domuz yağıyla büyü yapıldığını öne sürdü. İşletme sahibi o kadının bulunmasını ve işaretlerin ne anlama geldiğinin açıklanmasını talep etti.

"KARA BÜYÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Show Haber'in yapmış olduğu habere göre işletme sahibi, "Büyü olduğunu düşünüyorum. Böyle gelip profesyonelce işaretlerini yapıyor kapıya. O işaretlerin domuz yağıyla yapılmış bir büyü, kara büyü olduğunu düşünüyorum. Kapalı bir bayan, geliyor soğukkanlı bir şekilde dükkanın girişine bir haç işareti yapıyor. Kameraları inceledikten sonra kapının sağ tarafında da aynı işareti gördük. İnsan psikolojik olarak da etkileniyor." ifadelerini kullandı.

 

İstanbul dükkan işaret