Gebze'de husumetli gruplar arasında silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 45 yaşındaki Ali Ö. adlı bir kişi, husumetli olduğu bir gruba tabancayla ateş açtı. Kendisine ateş eden kişiler tarafından bıçaklanan Ali Ö., özel araçla hastaneye götürülmek istendiği sırada polis tarafından durdurulan araçtan alınarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen Ali Ö. kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Ulus Mahallesi 2142/1 Sokak'ta meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup, sokakta karşılaştığında gerilim yaşandı. Ali Ö., araçtan inerek karşı gruptakilere doğrulttuğu tabancayla 4 el ateş etti. Kurşunlar kimseye isabet etmedi, ancak karşı gruptaki kişiler, kendilerine ateş eden Ali Ö.'ye bıçakla saldırdı. Kanlar içinde kalan ve ağır yaralanan Ali Ö., şüpheliler tarafından kendi araçlarına bindirilerek hastaneye götürülme girişiminde bulunuldu. Ancak bu esnada polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Polis, araç içerisindeki üç şüpheli ile yaralı Ali Ö.'nün bulunduğu aracı Hürriyet Mahallesi Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi Kavşağı'nda durdurdu.

HAYATINI KAYBETTİ

Ali Ö., ağır yaralı halkde kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken 4 adet boş kovan bulundu. Polis, olaya karışan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürmektedir. Olayla ilgili soruşturma ise devam etmektedir.

Koaceli Gebze cinayet