Gebze'de alkollü şahıs karşısına çıkan kadını silahla yaraladı

TAKİP ET

Kocaeli Gebze'de bir kahvehaneden çıkış yapan alkollü bir kişi, karşısına çıkan bir kadını silah ile yaralayarak olay yerinden kaçtı. 

Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesinin Hacı Halil Mahallesinde bulunan 1229/1 Sokak'ta yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre, alkollü olduğu tespit edilen A.T. adlı bir vatandaş, sokak üzerinde yer alan bir kahvehaneden çıkarak yürümeye başladı. 

KARŞISINDA KADINI GÖRÜNCE SİLAHINI ÇIKARDI 

Sonra ise, tanıdığı G.T. adlı kadını fark eden şahıs, bir anda belindeki silahını çıkartarak ateş etmeye başladı. Vücudunun pek çok yerine isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralanan kadın yere düşerken, saldırgan erkek ise olay yerinden uzaklaşarak kaçtı. 

KURŞUNLARIN İSABET ETMESİ NEDENİYLE KADIN YARALANDI 

Olayı gören çevrede bulunan tanıklar, olayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekibi gönderildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahalesinde bulundu. Sonra ise sedye ile ambulansa kaldırılan yaralı kadın, tedavi edilmek İçin Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, kadını silah ile vurarak olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için olay hakkında soruşturma başlattı. 

Gebze alkol kadın