Gaziantep'te Yolcu Otobüsünde Panik Anları: Önce Canlı Bombayım Dedi Sonra Sakinleştirmeye Çalıştı!

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Gaziantep'ten Mardin'e yolcu taşımakta olan Şehirlerarası yolcu otobüsünde canlı bomba olduğunu söyleyen bir genç ortalığı bir anda karıştırdı. Minibüs yarı yolda dururken tüm yolcular korku içinde kaçışmaya başladı.

Alınan son dakika bilgisinde Gaziantep’ten Mardin’e yolcu taşımakta olan Şehirlerarası yolcu otobüsünde canlı bomba olduğunu söyleyen bir genç ortalığı bir anda karıştırdı. Minibüs yarı yolda dururken tüm yolcular korku içinde kaçışmaya başladı.

Olay, Gaziantep- Kahramanmaraş yolu üzerinde meydana geldi. Yolcu otobüsünde bir anda yerinden kalkan ve canlı bomba olmam için bana iğne patılar, hipnoz ettiler diyen bir genç bir anda ortalığı karıştırdı. Gencin söyledikleri üzerine otobüsteki yolculardan yardım istemesi herkesi korkuturken yaşanan panik anları sonucunda otobüs yolun yarısında durdu. Yolcular duran otobüsten panikle kaçışmaya başladığı görüldü.

ÖNCE CANLI BOMBAYIM DEDİ SONRA SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Yolcuların büyük panik yaşadığını gören Ercüment Y. isimli şahsın kendisini canlı bomba olarak tanıtıp yolculara büyük korlu yaşattıktan sonra onları sakinleştirmeye çalıştığı ve yanındaki sırt çantasının içini göstererek bomba olmadığına ikna etmeye çalıştı. Ancak yolcular o kadar korkmuştu ki gencin yanına yaklaşamadan otobüsten hızla inerek polis ekiplerinden yardım istedi. 

POLİS YOLU ULAŞIMA KAPATTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin güvenlik açısından yolu ulaşıma kapattığı öğrenilirken çevrede de geniş güvenlik önlemleri alındı. Canlı bombayım diyerek herkesi korkutan Ercüment Y. ise polisler tarafından gözaltına alındı. Gencin herhangi bir terör örgütü ile bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor. 

 

Gaziantep Canlı bomba Otobüste canlı bombayım diyen genç Şehirlerarası yolcu otobüsü Canlı bombayım diyerek kandıran genç