Gaziantep'te Yol Ortasında Dehşet! Darp Ettiler Yetmedi Yerde Metrelerce Sürüklediler

TAKİP ET

Gaziantep'te görenleri dehşete düşüren bir olay yaşandı. Zorla araca bindirilmeye çalışılan genç bir kadın 3 kişi tarafından önce yolun göbeğinde darp edilmeye başlandı. Aldıkları darbelerle yere yığılan kadın daha sonra yerden son gücü ile kalkarak arabanın kapısına tutundu ve metrelerce sürüklenmeye başladı.

Gaziantep’te görenleri dehşete düşüren bir olay yaşandı. Zorla araca bindirilmeye çalışılan genç bir kadın 3 kişi tarafından önce yolun göbeğinde darp edilmeye başlandı. Aldıkları darbelerle yere yığılan kadın daha sonra yerden son gücü ile kalkarak arabanın kapısına tutundu ve metrelerce sürüklenmeye başladı.

Gaziantep’te yolun ortasında araca zorla bindirilmeye çalışılan genç bir kadın karşısındaki 3 kişiye direnmeye başlayınca darp edildi. 3 kişi tarafından darp edilen genç kadın yerden kalkarak aracın kapısına tutunduğu sırada metrelerce sürüklendi.

KAÇIRMAK İSTEDİLER DİRENİNCE KAÇTILAR

Dehşete düşüren olay, geçtiğimiz gece Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Yeditepe Mahallesi 71 Nolu Cadde üzerinde yaşandı. Gelen bilgilere göre, ismi henüz bilinmeyen genç yaşlardaki bir kadın cadde üzerinde 3 kişi tarafından 80 HA 973 plakalı bir araca zorla bindirilmeye çalışılıyor. Karşısındaki 3 kişiye direnmeye başlayan kadın araca zorla bindirilmekten kurtulsa da 3 kişinin darbına uğruyor. Fakat kadın şahısların kendisini bırakmasının ardından araca yönelerek kapısına tutundu ve metrelerce sürüklendi. Aracın içinde kendisine ait bir şeyler olduğu tahmin edilen genç kadın aracın kapısını bırakmamakta ısrar edince araçla birlikte metrelerce ileri sürüklendi. Otomobilin kapısını bırakmamakta ısrarcı olan kadını aracın içinden inen şahıslardan biri kolundan tutup yola savurdu. Savrulmayla yere düşen genç kadın ağlarken araçtaki şahıslar olay yerinden hızla uzaklaştı.

O ANLAR KAMERALARA KAYDEDİLDİ

Yaşanan korku dolu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuna saniye saniye kaydedildi. Kadının durumunu gören diğer sürücüler araçlarından inerek zor durumda olan kadına yardım etti.

 

gaziantep yol ortasında dehşet kadını darp ettiler yol ortasında metrelerce sürüklediler kadın 3 saldırgan