Gaziantep'te Vahşet Zinciri! 2 Çocuğunu Katledip İntihar Etmek İsteyen Kadından Kan Donduran Mektup

TAKİP ET

Gaziantep'te kayınvalidesiyle yaşadığı tartışmanın ardından 2 çocuğunu art arda bıçaklayarak katleden daha sonrada intihar eden kadın ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. 2 Çocuğunun canına kıydıktan sonra intihar eden annenin olayın hemen öncesinde yazdığı mektupta ise kendisini cinnete götüren nedenlerin sıralandığı belirtildi.

Gaziantep’te kayınvalidesiyle yaşadığı tartışmanın ardından 2 çocuğunu art arda bıçaklayarak katleden daha sonrada intihar eden kadın ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. 2 Çocuğunun canına kıydıktan sonra intihar eden annenin olayın hemen öncesinde yazdığı mektupta ise kendisini cinnete götüren nedenlerin sıralandığı belirtildi. 

Olay, Gaziantep Şehitkamil ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kayınvalidesi Emine K. ile tartışma yaşayan Özlem K., 2 çocuğunu art arda bıçaklayarak intihar etti. Çocuklarının canına kıyan anne evlerinin terasından kendini aşağı atarak ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılırken olay yerine intikal eden güvenlik güçlerinin incelemeleri sırasında olay yerinde bir mektup bulundu.

KAYINVALİDE, KOCA VE HALAYA MEKTUP

Olay yerinde bulunan mektubun 2 çocuğunu öldürdükten sonra balkondan atlayarak intihar etmek isteyen Özlem K.’ya ait olduğu belirlendi. Olayın hemen öncesinde yazılan mektupta, kayınvalide, koca ve halaya hitap edildiği ve kadını cinnete götüren sebeplerin tek tek yer aldığı öğrenildi. Kadının kendi el yazısıyla yazdığı mektupta, kocasına sitem ettiği ve kocasının kendisini hep aşağılayarak sevgisini hiçbir zaman hissettirmediğini söylediği ve kayınvalidesinin de kendisine hiçbir zaman rahat yüzü göstermediğine yer verdiği görüldü. Kendi öz halasına da hitap ettiği mektupta, halasının kendisine hiçbir zaman gün yüzü göstermediğini ve kendisini ölüme sürükleyene kadar uğraştığını belirttiği ve hiçbirini sevmediğini söyleyerek hakkının hiçbirine helal olmadığını yazdığı görüldü. Genç kadının bıçak darbeleriyle öldürdüğü 3 yaşındaki kızı Ayşe ve 5 yaşındaki oğlu Mustafa’nın hayatını kaybettiği belirlenirken kendini terastan atan annenin hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

 

Gaziantep Şehitkamil Cinnet Çocuklarını öldüren anne Kayınvalide Koca Hala Mektup İntihar