Gaziantep'te Trafik Kazası: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Gaziantep'e bağlı İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 12 kişide yaralandı. Yaralılar arasında çocuklarında olduğu öğrenildi.

Gaziantep’e bağlı İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 12 kişide yaralandı. Yaralılar arasında çocuklarında olduğu öğrenildi.

Tarık Ekinci’nin kullandığı 06 BF 310 plakalı otomobil ile Serdar Subaşı yönetimindeki 67 YE 057 plakalı otomobil İslahiye – Hasa karayolu 20’nci kilometresinde kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerde bulunan yolculardan bazıları çarpışmanın şiddetiyle yola fırlarken, bazı yolcular ise araç içerisinde sıkıştı. Kazaya tanık olanların durumu yetkililere bildirmesi üzerine kaza mahalline çok sayıda jandarma, polis, 112 sağlık ekibi ve kurtarma ekibi sevk edildi. Emine Duman, Sevgi Ekici ve Meryem Uçar kaza yerinde yaşamını yitirirken, aralarında çocuklarında bulunduğu 13 yaralı İslahiye, Nurdağı ve Gaziantep’teki hastanelerde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 3 kişi ise otopsileri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp kurumu morguna götürüldü. Gaziantep’te tedavi altına alınan İbrahim Duman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Her iki otomobilde de 8’er kişinin yolculuk ettiği emniyet birimleri tarafından tespit edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

   

Gaziantep İslahiye trafik kazası son dakika haber