Gaziantep'te Suriyeliler Arasında Çıkan Hesap Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'te Suriyelilerin işlettiği öğrenilen bir lokantaya yemek yemek için gelen Suriyeli müşteriler ve lokanta sahipleri arasında çıkan hesap kavgası sonucunda 1kişinin öldüğü 2 kişininse yaralandığı öğrenildi.

Gaziantep’te Suriyelilerin işlettiği öğrenilen bir lokantaya yemek yemek için gelen Suriyeli müşteriler ve lokanta sahipleri arasında çıkan hesap kavgası sonucunda 1kişinin öldüğü 2 kişininse yaralandığı öğrenildi.

Suriye uyruklu kişilere ait olduğu öğrenilen bir lokantada kan gövdeyi götürdü. Gece geç saatlerde lokantaya yemek yemek için gelen bir başka Suriyeli grup yemeklerini yedikten sonra gelen hesaba itiraz etti. Hesaba itiraz eden Suriyeli grup ve lokanta çalışanları arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından müşteriler ve lokanta çalışanları arasında tüfek ve bıçaklı kavga çıktı. 

1 ÖLÜ 2 YARALI

Gaziantep Türkmenler Caddesi üzerinde bulunan ve Suriyelilere ait olduğu öğrenilen bir lokantaya yemek yemek için gelen ve hesabın fazla geldiğini iddia ederek kavgaya tutuşan Suriyeli müşteriler ve lokanta çalışanları birbirine girdi. Kavga esnasında tüfekten henüz kimin açtığı belirlenemeyen ateş sonucunda saçmaların isabet ettiği lokanta çalışanı 28 yaşındaki Muhammed Osman ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Muhammed Osman’ın hayatını kaybettiği öğrenilirken diğer 2 yaralının Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındığı öğrenildi. Polis ekipleri olay sonrasında kaçan 2 Suriyeliyi yakalayarak gözaltına alırken yaşamını yitiren Muhammed Osman’ın cenazesinin ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildiği belirtildi.

 

gaziantep suriye lokanta müşteri kavga hesap kavgası 1 ölü 2 yaralı