Gaziantep'te Kuyumcu'ya Silahlı Soygun Girişimi! 1 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Gaziantep'te yaşanan kuyumcuya silahlı saldırı olayında soygunu gerçekleştirmek isteyen kişilerin Suriye uyruklu 1'i kadın 2 kişi olduğu iddia edildi. Ellerine aldıkları av tüfeği ile kuyumcuya giren soyguncular dükkan sahipleri ile karşı karşıya geldi. İş yeri sahipleri ve soyguncular arasında yaşanan çatışma sonrasında soygunculardan erkek olan hayatını kaybetti. Yaşanan olayda kuyumcunun oğlu ve soyguncu kadın yaralandı. Fakat yaralı soyguncu olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Gaziantep’te yaşanan kuyumcuya silahlı saldırı olayında soygunu gerçekleştirmek isteyen kişilerin Suriye uyruklu 1’i kadın 2 kişi olduğu iddia edildi. Ellerine aldıkları av tüfeği ile kuyumcuya giren soyguncular dükkan sahipleri ile karşı karşıya geldi. İş yeri sahipleri ve soyguncular arasında yaşanan çatışma sonrasında soygunculardan erkek olan hayatını kaybetti. Yaşanan olayda kuyumcunun oğlu ve soyguncu kadın yaralandı. Fakat yaralı soyguncu olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. 

Gaziantep’te bu sabah saatlerinde bir olay meydana geldi. 29 Ekim Mahallesinde yaşanan olayda iddialara göre Suriye oldukları söylenen iki kişi av tüfeği ile kuyumcu dükkanına girdi. 1’i kadın olduğu belirlenen iki kişi Maaşkuyu Caddesi’nde bulunan ve Ömer Ekinci’ye ait olan kuyumcu dükkanında iş yeri sahibi ve soyguncular arasında çatışma çıktı.

ÇATIŞMA ÇIKTI 1 KİŞİ ÖLDÜ 

1’İ Kadın olduğu öğrenilen iki kişinin kuyumcuya girerek soygun gerçekleştirmek istediği dükkana girmesiyle dükkan sahipleri ile aralarında çatışma çıktı. Dükkan sahibi Ömer Ekinci ve oğlu Şükrü Ekinci karşılarındaki av tüfekli soygunculara silahla karşılık verdiğinde iki grup arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada dükkan sahibinin oğlu ve soygunculardan biri yaralanırken kadın soyguncu yaralandı. Yaralı olan kadın soyguncu olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan erkek soyguncu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaşanan çatışmada ağır yaralanmış olan dükkan sahibinin oğlu Şükrü Ekinci ameliyata alındı. Kaçan kadın soyguncu ise polisin başlattığı çalışma ile her yerde aranmaya başlandı.

 

gaziantep gaziantepte kuyumcu soygunu girişimi suriyeli 2 kişi iddiası kuyumcu soygunu 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı