Gaziantep'te Korkunç Olay! 69 Yaşındaki Adam 12 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Cinsel Tacizde Bulundu

TAKİP ET

Gaziantep'te bir lokantada çalışan 12 yaşındaki çocuk, lokantaya alınacaklar için yolda yürürken 69 yaşındaki M.Ş.İ'nin cinsel tacizine maruz kaldı. O anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar…

Gaziantep’te bir lokantada çalışan 12 yaşındaki çocuk, lokantaya alınacaklar için yolda yürürken 69 yaşındaki M.Ş.İ’nin cinsel tacizine maruz kaldı. O anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar…

Gaziantep’te taciz skandalı! Gaziantep’te bulunan bir lokantada çalışmakta olan 12 yaşındaki Suriyeli H.B, çorbalık kemik almak için Karşıyaka Mahallesi’ne doğru gitmeye başladı. O anlarda ise yanına yaklaşan 69 yaşındaki M.Ş.İ’nin cinsel tacizine maruz kaldı. Tren garında çalışmakta olan görevliler ise durumu fark edince hemen yaşlı adama hemen müdahale ettiler ve tepki gösterdikten sonra durumu polise bildirdiler.

KAMERALARA YANSIDI

Polis ekipleri ise ihbar sonrasında M.Ş.İ isimli yaşlı adamı gözaltına aldı ve yaşlı adam ifadesinde cinsel istismar suçlamalarını kabul etmedi. Tren garında olayı görenlerin ve H.B’nin de tacizi doğrulaması üzerine ise bölgedeki kameralar incelendi ve tacizin saniye saniye kameralara yansıdığı görüldü.

Emniyette işlemleri tamamlanan yaşlı adam ise tutuklanarak cezaevine gönderilirken, kamera kayıtları ise davaya eklendi. H.B ise emniyette verdiği ifadesinde daha önce de tacize uğradığını dile getirdi.  

Gaziantep haberleri Gaziantep haberler taciz cinsel taciz