Gaziantep'te Korkunç Katliam! Aracının İçinde Kurşun Yağmuruna Tutuldu

TAKİP ET

Gaziantep'te henüz kimlikleri belirlenemeyen kişiler tarafından bir minibüse ateş açıldı. Pompalı tüfek ve tabanca ile açılan ateşte 49 yaşında olan Ali Çelik hayatını kaybetti. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırganlarsa plakası belirsiz araca binerek olay yerinden kaçtı.

Gaziantep’te henüz kimlikleri belirlenemeyen kişiler tarafından bir minibüse ateş açıldı. Pompalı tüfek ve tabanca ile açılan ateşte 49 yaşında olan Ali Çelik hayatını kaybetti. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırganlarsa plakası belirsiz araca binerek olay yerinden kaçtı.

Yaşanan vahşi olay, gece saatlerinde Karacaoğlan Mahallesinde meydana geldi. 49 yaşında olan Ali Çelik 27 V 9563 plakalı minibüsünü Tevfik Caddesi’ne park ederek minibüsün içinde oturmaya başladı. Bu sırada Ali Çelik’in içinde oturduğu minibüse pompalı tüfek ve tabaca ile ateş açtı. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırganlar plakası belirlenemeyen araca binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Minibüsün içinde bulunan Ali Çelik vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri ağır yaralanan Ali Çelik, Şehitkemal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Ali Çelik’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri boş kovan ve fişekleri toplayarak camı kırılan minibüs üzerinde detaylı inceleme yaptı. Hayatını kaybeden Ali Çelik’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, saldırganların yakalanması için arama çalışmaları başlatıldı.

 

gaziantep silahlı saldırı katliam gibi saldırı minibüs pompalı tüfek silah