Gaziantep'te Korku Dolu Anlar! Cezaevi Firarisi 4 Kişilik Aileyi Rehin Aldı, Mahalleli Linç Girişiminde Bulundu

TAKİP ET

Gaziantep'te korku dolu anlar yaşandı. Cezaevinden firar eden bir mahkum sokakta polislerle karşılaşınca büyük panik yaşadı ve yakalanma korkusu ile mahalle arasında girdiği bir evde yer alan 4 kişilik aileyi tabancayla rehin aldı.

Gaziantep’te korku dolu anlar yaşandı. Cezaevinden firar eden bir mahkum sokakta polislerle karşılaşınca büyük panik yaşadı ve yakalanma korkusu ile mahalle arasında girdiği bir evde yer alan 4 kişilik aileyi tabancayla rehin aldı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Gaziantep Gümüştekin Mahallesinde yaşandı. 35 yaşında olduğu öğrenilen ve cezaevinden firar etmiş olan Mesut Ö. adlı bir mahkum sokakta hırsızlık operasyonu için hazırlanan polisleri görünce bir anda panikledi. Yakalanma korkusu saran firari mahalle arasında yer alan bir eve girerek 2’si çocuk 4 kişilik aileyi tabancasıyla rehin aldı.

POLİSLERİ GÖRÜNCE AİLEYİ REHİN ALDI

Cezaevi firarisi olan Mesut Ö. sokakta hırsızlık operasyonu için hazırlık yapmakta olan polisleri görünce kendisini yakalayacaklarını düşünerek büyük panik yaşadı. 1 yıl önce açık cezaevinden izinli olarak çıkan ancak bir daha cezaevine dönmeyen firari Mesut Ö. karşısında polisleri görünce yakalanma korkusu ile mahalle arasında yer alan bir eve girdi ve 2’si çocuk 4 kişi olan T. ailesini elindeki tabanca ile rehin aldı.

MAHALLELİDEN FİRARİ MAHKUMA LİNÇ GİRİŞİMİ

Mesut Ö.’nün rehin aldığı ailedeki çocukların oldukça korkarak ağlaması üzerine firari mahkum aileyi serbest bıraktı. Serbest bırakılan ancak olayın etkisinden çıkamayan ailenin durumu anlatması üzerine olay yerine polis ekipleri çağırıldı. Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı olayda yakalanacağınız anlayan firari bu kez elindeki tabancayı başına dayayarak intihar tehditlerinde bulunmaya başladı. Mahkumun kendisini öldürmesiyle tehdit eden Mesut Ö.’yü bir türlü ikna edemeyen polis ekipleri olay yerine psikolog çağırdı. Psikoloğun konuştuğu kaçak Mesut Ö.’nün ikna olarak polislere teslim olduğu öğrenilirken mahallelinin firari mahkuma tepki gösterdiği ve linç girişiminde bulunduğu öğrenildi. Öfkeli kalabalığı polis ekipleri havaya ateş açarak sakinleştirdi.

 

Gaziantep cezaevi firari polis 4 kişilik aile rehin açık cezaevi mahalleli linç girişimi