Gaziantep'te Korku Dolu Anlar! Canlı Bombayım Diyen Kadın Kafeyi Bastı

TAKİP ET

Gaziantep'te bir kadın üstünde canlı bomba olduğunu söyleyerek girdiği kafede bağırıp çağırarak polis çağırılmasını istedi. kafedeki herkese büyük bir panik yaşatan kadının polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilirken kadınla ilgili gerçekte ortaya çıktı.

Gaziantep’te bir kadın üstünde canlı bomba olduğunu söyleyerek girdiği kafede bağırıp çağırarak polis çağırılmasını istedi. kafedeki herkese büyük bir panik yaşatan kadının polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilirken kadınla ilgili gerçekte ortaya çıktı.

Olay, Gaziantep Şahinbey ilçesinde gece saatlerinde bir kafede meydana geldi. Serpil B. isimli bir kadının bulvar üzerinde yer alan bir kafeye girerek üzerinde bomba olduğunu söylemesiyle kafede büyük bir panik yaşandı. Kafe sahibi kadını sakinleştirmeye çalışırken kadın kafeye polis çağırılmasını istedi. 

OĞLUNA ULAŞABİLMEK İÇİN YAPMIŞ

Kadının sakinleşmesi üzerine işletme sahibi polis ekiplerini olay yerine çağırarak yardım istedi. Canlı bomba ihbarı alan polis ekipleri olay yerine intikal ederken kafe etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldı. İşletmeci canlı bomba olduğunu söyleyen kadını sakinleştirmeye devam ederken onu kafenin içinden alarak bahçeye çıkardı. Bu sırada kadının sakinliğinden faydalanan polis ekiplerinin canlı bomba olduğunu söyleyen kadını gözaltına aldı. Polis ekiplerinin aramaları sonucunda kadının üzerinden herhangi bir patlayıcı madde çıkmazken kadının bu durumu psikolojik sorunları olan oğlu Hüseyin B.’ye ulaşmak için yaptığını söyledi. Polis ekiplerinin kadını gözaltına aldığı öğrenildi.

 

Gaziantep Canlı bomba Kaın Kafe