Gaziantep'te Hareketli Saatler! Cinayet Zanlısı ve Polis arasında Çatışma Çıktı: 1'i Polis 2 Yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'te kaçan cinayet zanlısı ve polisler arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışma sonucunda 1'i polis 2 kişinin yaralandığı bilgisi alındı.

Gaziantep’te kaçan cinayet zanlısı ve polisler arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışma sonucunda 1’i polis 2 kişinin yaralandığı bilgisi alındı.

Olay, Gaziantep Şahinbey ilçesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, firar eden bir cinayet zanlısı ve polisler arasında kovalamaca yaşanmaya başladı. Araçla birlikte kaçmaya çalışan zanlının önünü kesen motorize ekipler ile zanlı arasında çıkan çatışma sonucunda 1’i polis olmak üzere 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

POLİSİ AYAĞINDAN YARALADI

Gaziantep’te kaçan cinayet zanlısının yerini belirleyen Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yerini belirledikleri cinayet zanlısı Halil D.’yi gözaltına almak için harekete geçti. Fakat cinayet zanlısının polisleri gördüğünde beyaz plakası 27 ZE 309 olan bir araçla kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Emniyet birimlerinin durumu anons geçmesinin ardından emniyete bağlı olan motorize ekipleri harekete geçti. Ekipler Güzelvadi Mahallesi Şahinbey Parkı karşısında zanlının aracının önünü kesti. Polisleri karşısında görünce üzerinde bulunan silahla polislere ateş açmaya başladığı belirlenen Halil D.’nin ilk açtığı ateşle motosiklet üzerindeki bir polisi ayağından yaraladı. Zanlının açtığı ateşe polislerin de karşılık vermesi ile çatışma çıktı. Çıkan çatışmada cinayet zanlısı Halil D.’nin de yaralandığı öğrenildi. Olay sonrasında yaralanan polis memuru ve zanlı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede ortaya çıkan kan izleri ve boş kovanların yaşanan olayın ne derecede olduğunu gösterdiği ve büyük bir faciadan dönüldüğü belirtildi. Olay yeri inceleme ekipleri zanlının kaçtığı araçta da inceleme yaptı. Yaşanan olayla ilgili polis ekiplerinin araştırmalarının devam ettiği belirtildi. 

 

gaziantep cinayet zanlısı çatışma polis 2 yaralı 1 polis yaralı motorize polis kaçan zanlı