Gaziantep'te Gergin Gece! Polise Ateş Açıldı, Ekipler Operasyon Başlattı

TAKİP ET

Gaziantep'te gece saatlerinde gergin anlar yaşandı. Polis ekiplerinin güvercin hırsızlığı ihbarı üzerine gittiği olay yerinde silahlı saldırıya uğradı. Hırsızlar tarafından polise açılan ateşte bir polis memurunun yaralandığı öğrenildi.

Gaziantep’te gece saatlerinde gergin anlar yaşandı. Polis ekiplerinin güvercin hırsızlığı ihbarı üzerine gittiği olay yerinde silahlı saldırıya uğradı. Hırsızlar tarafından polise açılan ateşte bir polis memurunun yaralandığı öğrenildi.

Olayla ilgisi olan 3 kişinin yakalandığı öğrenilirken polisin hırsızlık zanlısı olduğunu düşündüğü şahsın evine operasyon yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
Gaziantep’te güvercin hırsızlığı ihbarı alan polis ekiplerinin gittiği olay yerinde açılan ateş sonucunda bir polis memurunun yaralandığı öğrenildi. Polislere açılan ateşin av tüfeğinden açıldığı belirlenirken olaya karışan 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

Olay, Gaziantep’te İstiklal Mahallesinde meydana geldi. Polis ekiplerine Mehmet G. isimli bir şahıs tarafından gelen ihbarda, güvercinlerinin çalındığı ve çalan kişinin evinin adresi verildiği öğrenildi. Polis ekipleri verilen adrese giderek evin etrafını güvenlik şeridine aldığı sıralarda polisleri gören hırsızlık zanlısının bir arkadaşını arayarak durumu anlattığı ve yardım istediği öğrenildi. Polislerin evin etrafında olduğu sıralarda bir araç olay yerine gelerek polislerin üzerine ateş açtı.

AV TÜFEĞİ İLE POLİSİ YARALADI

Araç içinden av tüfeği ile açılan ateş sonucunda bir polis memurunun yaralandığı öğrenildi. Yaralanan polis memuru ekip arabasına alınarak hastaneye götürülürken olay yerine takviye birlikler sevk edildi. Evin çevresinde güvenlik önlemleri daha da artırılarak operasyona hazırlanan polis ekiplerinin araçtan ateş ederek bir polis memurunu yaralayan 3 şahsı yakalarken ihbarda güvercinleri çaldığı söylenen hırsızlık zanlısının evine operasyon hazırlığı yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

 

Diyarbakır Diyarbakır haberleri Polise ateşaçıldı Polise saldırı Güvercin hırsızlığı