Gaziantep'te Dördüncü Kattan Atlayarak İntihar Eden Kadın 4 Çocuğunu Öksüz Bıraktı!

TAKİP ET

Gaziantep'te 4 çocuk annesi olduğu öğrenilen 24 yaşındaki İpek Yalçınkaya dördüncü kattan aşağı atlayarak intihar etti. Çocuklarını annesiz bırakan genç kadından geriye sadece terlikleri kaldı.

Gaziantep’te 4 çocuk annesi olduğu öğrenilen 24 yaşındaki İpek Yalçınkaya dördüncü kattan aşağı atlayarak intihar etti. Çocuklarını annesiz bırakan genç kadından geriye sadece terlikleri kaldı. 

Henüz 24 yaşında olan ve 4 çocuk annesi olduğu öğrenilen İpek Yalçınkaya henüz belirlenemeyen bir nedenle 4 katlı olan bir evin terasından kendisini boşluğa bırakarak intihar etti. Yaşamına son vermek isteyen genç anne kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

4 ÇOCUĞUNU ÖKSÜZ BIRAKTI

Gelen bilgilere göre, Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı olan Çamlıtepe mahallesinde yaşanan acı olayda 24 yaşındaki genç anne 4 katlı bir evin teras katına çıkarak terastan aşağı kendini bıraktı. 4 çocuk annesi kadın beton zemine çakılırken çevredekilerin sağlık ekiplerine haber vermesiyle hemen hastaneye kaldırıldı. Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına alınan genç kadınının yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata dönemediği öğrenilirken cenazesinin otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı bilgisi verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olay yeri incelemelerine devam ederken intihar eden genç kadın hakkında araştırma yapmaya başladı.

 

gaziantep 4 çocuk annesi genç kadın intihar 4. kat